Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα δεινά πριν από το τέλος του κόσμου κατά Μάρκον 12-13


Όταν ακούσετε ότι γίνονται πόλεμοι ή προετοιμάζονται πόλεμοι, μην ταράζεστε πρέπει να γίνουν αυτά, δεν θα είναι όμως ακόμα το τέλος। Θα ξεσηκωθεί το ένα έθνος εναντίον του άλλου, και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλλου θα γίνονται σεισμοί σε διάφορα μέρη θα έρθουν πείνα και ταραχές। Αυτά όμως είναι όπως η αρχή των πόνων της γέννας।
ΚΙ όταν δείτε το 'βδέλυμα της ερημώσεως', που προείπε ο προφήτης Δανιήλ, να στέκεται εκεί που δεν πρέπει - ο αναγνώστης ας καταλάβει- τότε όσοι βρεθούν στην Ιουδαία να φύγουν στα βουνά। Όποιος βρεθεί στο λιακωτό να φύγει χωρίς να μπει στο σπίτι του για να πάρει κάτι μαζί του। Κι όποιος βρεθεί στο χωράφι να μην επιστρέψει πίσω να πάεει το πανωφόρι του। Αλίμονο στις γυναίκες που θα είναι κείνες τις μέρες έγκυες ή θα θηλάζουν।

Μωυσής και 10 Εντολές

Ου,,,,,,ου,,,,,,ου। Δεν θα επιθυμήσεις το σπίτι ενός άλλου ή τα χωραφια του, το δούλο, τη δούλη του, το βόδι του, το υποζυγιό του, ο,τιδήποτε ανήκει σε αυτόν।
Μία ερώτηση Μωυσούλη μου: όταν βγούνε τα πετρέλαια με τον Καντάφι τί θα κάνουμε; Μπορούμε να τα επιθυμήσουμε; Ναι ή ¨Οχι?