Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

'Οταν οι Οικολόγοι Πράσινοι καταστρέφουν στο όνομα της τρέλας τους!





Αρκούδα κατέστρεψε μελίσσια. Έξαλλοι οι... από LAMIASTARGR

Μεγάλες καταστροφές σε κυψέλες από αρκούδα καταγγέλλουν οι μελισσοκόμοι της Βοιωτίας. Η πεινασμένη αρκούδα καταστρέφει 8 με 10 κυψέλες καθημερινά στο όρος του Ελικώνα και οι ιδιοκτήτες τους δηλώνουν ότι δεν τους επισκέφτηκε μόνη της αλλά την απελευθέρωσαν μαζί με λύκους διάφορες οργανώσεις.

Καπερνάρος: «Δεν πάω σε άλλο κόμμα»



Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; Αυτό ήθελε να πει????
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι η απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ «δεν έχει να κάνει με συνομιλία συνεργασίας με άλλο κόμμα».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό...

Πύλαρος και ο Ασσος το πλοίο ψηφοθήρας!!!!



ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΑΡΟ!!!

A. I. TZAMTZHΣ

Στην ιστορία της νεότερης ελληνικής ναυτιλίας και ιδιαίτερα της ακτοπλοΐας, ένα καράβι που ταξίδεψε στα ελληνικά νερά με το όνομα Πύλαρος κατέχει ξεχωριστή θέση. Ποιος από τους παλιότερους θαλασσινούς ή και στεργιανούς δεν άκουσε το γνωστό «Όλοι με την Πύλαρο!», φράση που ξεπέρασε τα στενά όρια της Aκτής του Ξαβερίου και πήρε την έκταση λαϊκής παροιμίας, συνώνυμης για το κάθε τι που προσφέρεται δωρεάν και χωρίς δυνατότητα επιλογής. H έκφραση αυτή ξεκίνησε από τα στόματα των βαρκάρηδων και των υπαλλήλων των ναυτικών πρακτορείων της ακτοπλοΐας, που...

Η ευφυΐα έχει τα όριά της, αλλά η βλακεία δεν έχει αυτό το μειονέκτημα.




Άδωνης: Παρουσίασε σχέδιο για την ιατρική κάλυψη 1,9 εκατ. Ανασφάλιστων;

Ανασφάλιστος ένας στους 5 Έλληνες - Πώς θα αποφασίζεται η νοσηλεία - Ίσως και αύριο η σχετική κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ)

Τον τρόπο κάλυψης των περίπου 1,9 εκατ. ανασφάλιστων ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός

Ο Δήμος Βερύκιος στην κλίμακα Γαργαλάκου καταλαμβάνει την πρώτη θέση....τύφλα να έχει το μαστίνο ναπολιτάνο

Αυτά συμβαίνουν στην Ινδία...



Κρεμασμένα από ένα δέντρο σε χωριό της βόρειας Ινδίας βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, τα άψυχα σώματα δύο έφηβων κοριτσιών μετά τον...

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Το θηρίο στον καθρέφτη…



Το παρά κάτι 10% της Χρυσής Αυγής, στις συνθήκες που επιτεύχθηκε, αποτελεί ένα ηχηρό και αποστομωτικό μήνυμα στους δικαστικοπολιτικοεπικοινωνιακούς αρριβισμούς του δίδυμου Δένδια-Αθανασίου και μια ωδή στην «εποποιϊα Μπαλτάκου».
 Την ώρα που η μεν κυβέρνηση αναζητά το μήνυμα και μαζί με αυτό «σωσίβια λέμβο» που θα την οδηγήσει με σχετική ασφάλεια μέχρι την ακτή της προεδρικής εκλογής, η δε αξιωματική αντιπολίτευση σηκώνει το εκλογικό τρόπαιο, κάτι άλλο «πιο βαθύ» συμβαίνει.

Φίλιππος Σαββίδης: Συνειδητή η ψήφος στη Χρυσή Αυγή…



Τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών κατέρριψαν ακόμα ένα μύθο: ότι την Χρυσή Αυγή (ΧΑ) ψηφίζουν «παρασυρμένοι» και «παραπληροφορημένοι» πολίτες. Οτι η ψήφος προς το νεοναζιστικό-εγκληματικό μόρφωμα είναι κυρίως προϊόν της κρίσης και αντισυστημική έκφραση. Οτι το φαινόμενο ΧΑ είναι παροδικό.

Κάθε άλλο. Η ψήφος προς την ακροδεξιά εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι συνειδητή. Οσοι την ψήφισαν είχαν και άλλες επιλογές. Ωστόσο, συνειδητά

Μουρλαθήκανε στην γειτονική Αλβανία



Αλβανία: Φρίκη με δύο περιπτώσεις παιδοκτονίας
Παράλογες διαστάσεις λαμβάνει το ενδοοικογενειακό έγκλημα στην Αλβανία. Χθες, την ώρα της κηδείας μιας νεαρής κοπέλας, μόλις 21 ετών, η αλβανική αστυνομία αποκάλυψε ότι ο θάνατός της...

Skype Translator



Ερχεται το νέο Skype με δυνατότητα μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο Ετσι θα επιτρέψει στους χρήστες να μιλάνε μεταξύ τους ξεπερνώντας τους γλωσσικούς φραγμούς

 Ο Σάτια Ναντέλα, διευθύνων

Βίασε 32χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη




Φρίκη στην Ηγουμενίτσα:Ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, ως δράστης του βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού μιας 32χρονης σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών στις 17 Μαΐου.

Η 32χρονη είχε εντοπιστεί από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή

Ένοχοι 13 για το δομημένο ομόλογο των 280 εκ. ευρώ




Ένοχοι κρίθηκαν οι 13 από τους 14 κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του δομημένου ομολόγου των 280 εκ. ευρώ, που κατέληξε υπερκοστολογημένο σε ασφαλιστικά ταμεία.

Επτά χρόνια μετά την έναρξη της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση και έπειτα από....