Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί,(Δημαγωγοί),πολιτεύτηκαν με συνθήματα. Γιατί άραγε?


Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Για την Αριστερά και την πρόοδο. Εκσυγχρονισμός . Περήφανα γηρατειά και τόσα άλλα.Ανήκωμεν εις την δύσιν Το σύνθημα απευθύνεται στο συναίσθημα και ενθουσιάζει.Το επιχείρημα στο μυαλό και κουράζει.

ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ http://crimesonair.blogspot.com/


Τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης LEOPARD είναι τα καλύτερα ίσως τεθωρακισμένα στον κόσμο, τα οποία διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός. Είναι όμως κατ’ ουσίαν εάν όχι σε αχρηστία, αλλά τουλάχιστον περιορισμένης επιχειρησιακής ικανότητας λόγω ελλείψεως… πυρομαχικών(!) από το έτος 2000. Κάποιοι αποφάσισαν (για λόγους λιτότητας!) να προμηθευτεί ο Ελληνικός Στρατός πυρομαχικά για τα LEOPARD από το Ισραήλ, τα οποία όμως έχουν μία μακρά θλιβερή ιστορία. Όχι μόνον είναι επικίνδυνα για το προσωπικό, αλλά μετά από βολή εκατό έως εκατόν πενήντα βλημάτων καταστρέφουν το πυροβόλο, λόγω της κακής ποιότητας της πυρίτιδας. Αυτό σύμφωνα με πόρισμα των Σουηδικών Ενόπλων δυνάμεων, οι οποίες τα δοκίμασαν και τα απέρριψαν πριν 10 ολόκληρα χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ικανότητες της Σουηδικής τεχνολογίας σε θέματα αντοχής των μετάλλων. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι καταστρέφονται τα άρματα!


ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΚΡΙΣΗ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ


Στην Κύπρο πριν την καταστροφή είχαμε δυο μεραρχίες με πολιτικά και τεράστια έξοδα και θυσίες ετών. Τι σύμπτωση,,,,, η μια ανακλήθηκε την κρίσιμη εποχή και η άλλη που έμεινε είχε την δύναμη πυρός για δύο ,αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε. Αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι όλες οι βάσεις αγγλικές και Αμερικάνικες έκαναν το κατά δύναμη να μη μείνει βατραχάνθρωπος ,διμοιρία των ΛΟΚ, και ούτε να εμφανιστεί στο νησί Ελληνικό πλοίο η αεροπλάνο.

Το Κυπριακό είναι μικρογραφία για το τι πρόκειται να συμβεί στη Θράκη, Νησιά, ακτή του Βόλου.