Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ο Δημήτριος Παγουρτζής, αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για το μακελειό σε λύκειο του Τεξας

ΣΑΝΤΑ ΦΕ. Ο Δημήτριος Παγουρτζής (Dimitrios Pagourtzis), 17 ετών, αναγνωρίστηκε ως ο ύποπτος για τους πυροβολισμούς στο λύκειο του Τέξας. Οκτώ έως δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, όπως επιβεβαίωσε ο σερίφης της κομητείας του Χάρις.

Φέρεται να φώναξε «έκπληξη» (surprise) πριν

Η απόλυτη ξεφτίλα: Παρέλαση gay στη Θεσσαλονίκη μέσα στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων


Η απόλυτη ξεφτίλα. Οι gay που μετά τα νομοσχέδια τα οποία έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεσαλώσει αποφάσισαν να κάνουν παρέλαση στη Θεσσαλονίκη του… προοδευτικού Μπουτάρη την ημέρα που όλη η πόλη θα βρίσκεται επί ποδός για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων (19 Μαΐου 1919). Τις ίδιες ημέρες θα γίνει και η εκδήλωση των Τούρκων για..

Στην Μαλαισία και όχι στην Ελλάδα : Κατάσχεση στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού. Γέμισαν σακούλες με χρήματα και κοσμήματα



Η αστυνομία της Μαλαισίας κατάσχεσε σήμερα 284 κουτιά με πολυτελείς τσάντες και δεκάδες σακούλες με χρήματα και κοσμήματα από την κατοικία του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Νατζίμπ Ραζάκ στο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ.

Η αστυνομία ερευνά το σπίτι του Νατζίμπ και άλλες τοποθεσίες που συνδέονται με εκείνον στο πλαίσιο της έρευνας που έχει..