Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Ανοίγει» η φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων - Οι όροι και οι προϋποθέσεις



«Ανοίγει» πλέον και η φαρμακευτική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους κατοίκους της χώρας, μετά την πρόσβαση στα δημόσια νοσοκομεία, με την υπουργική απόφαση που εξέδωσαν οι υπουργοί Υγείας και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 30χρονου στον Άγιο Δημήτριο.



Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Ασφάλειας Αττικής η δολοφονία 30χρονου και η απόπειρα ανθρωποκτονίας 20χρονου που έγιναν στις 28 Ιουνίου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής. Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι ένας 22χρονος.

Ο 30χρονος βρέθηκε δολοφονημένος τις πρωινές ώρες του Σαββάτου σε πεζοδρόμιο της

Διαβάστε τι διδάσκουν στα αλβανικά σχολεία της Ελλάδας!



Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη αλβανικού σχολείου στην Ελλάδα (στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο ''Αλμπα" της εκτύπωσης...των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειαστούν, αξίζει να μαθευτεί το περιεχόμενο των βιβλίων που διδάσκονται οι μαθητές των αλβανικών σχολείων.

Οι νεαροί Αλβανοί, μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι

Χάντρες ,καθρεφτάκια , κουκλίτσες, μικρά σαπούνια και πάνες μωρών θα μας δώσουν οι ξένοι ως αμοιβή. Σωθήκαμε!!!!!



Στο κείμενο που ακολουθεί και είδε το φώς της δημοσιότητας  δεν αναφέρεται πουθενά τι οικονομικά ανταλλάγματα  θα εισπράξουμε ως χώρα για την εκποίηση των υδρογοναθράκων μας ούτε καν πόσα δολάρια  θα παίρνουμε το βαρέλι. Aπό τις δοκιμαστικές γεωτρήσεις που έγιναν γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι και το κόστος εξωρίξεως και την ποσότητα. Ο κύριος Μανιάτης βασιζόμενος..

Αποζημίωση σε καρδιοχειρουργό για πανεπιστημιακή κλινική που δε λειτούργησε ποτέ



Αποζημίωση 250.000 ευρώ επιδικάστηκε σε καρδιοχειρουργό που εγκατέλειψε την επιτυχημένη καριέρα του στις ΗΠΑ, για να αναλάβει τα ηνία πανεπιστημιακής κλινικής στην Ελλάδα, η οποία δεν λειτούργησε ποτέ.

Το ποσό αυτό επιδικάστηκε στον διεθνούς κύρους γιατρό...