Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η κοπροφαγία του κ. Ιορδάνη" - του Θεόδωρου Δ. Παναγόπουλου




Πριν λίγες ημέρες, ο βουλευτής κ.Ιορδάνης Τζαμτζής, με δηλώσεις του προκάλεσε την χειμαζόμενη Ελληνική κοινωνία. Ο συμπατριώτης μας τ.δικαστής & συγγραφέας κ.Θεόδωρος Παναγόπουλος  φρόντισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο να δώσει μια απάντηση που νομίζουμε ότι είναι αυτή που θα θέλαμε όλοι οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες να δώσουμε...


                               Η κοπροφαγία του κ. Ιορδάνη
                             Του Θεόδωρου Δ. Παναγόπουλου

                           

 Ο κ. Ιορδάνης, επί τέλους, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί. Που ακούστηκε, σου λέει, να μπορεί να τα βγάλει πέρα, ένας βουλευτής , με  5.450 ευρώ τον μήνα;  ξέρετε , συνεχίζει, ότι   υπάρχουν συνάδελφοί μου, που τρώνε τα περιττώματά τους για να ζήσουν; λαϊκά φυσικά το είπε.

Και ο φίλος και συνάδελφός του,  αξιότιμος κ. Γεράσιμος,  διαμαρτύρεται  ολοφυρόμενος, ότι δεν του φθάνει η   βουλευτική του αποζημίωση και τις ώρες  που του περισσεύουν από την Βουλή και τα τηλεπαράθυρα, κάνει τον γιατρό, για να ζήσει την οικογένειά του.

Και η Βουλή τι κάνει; δεν έχει συσσίτια για αυτές τις περιπτώσεις; Η εκκλησία, οι Δήμοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι; Αφήνουν έτσι τους βουλευτές τους να πεινάνε; καλά, γιατί δεν μας

Ότι του φανεί του λολοστεφανή που λέει ο λαός μας ταιριάζει γάντι στον υπουργό υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.

Αφορμή για να τα γράψω αυτά και θα πει κανένας κακόπιστος ότι έχω εμπάθεια με τον Άδωνη αλλά δεν συμβαίνει αυτό διότι κανόνας μου στη ζωή είναι το να συγχωρώ τους ανθρώπους όταν δεν συμφωνούν με την άποψη μου, αλλά δεν τους συγχωρώ όταν δεν συμφωνούν με την δική τους. Το μόνο που λέει είναι όπα είπα,όπα λέω,όπα ξείπα,ξαναλέω.Οι πράξεις του και οι αποφάσεις του μόνο λογικό άνθρωπο δεν δείχνουν. Η ΠΟΕΔΗΝ τον καταγγέλλει ότι τα νοσοκομεία, δεν έχουν χρήματα και πιστώσεις για αγορά πετρελαίου θέρμανσης, υγειονομικού υλικού, προϊόντα διατροφής και άλλα πολλά. Πέραν αυτών ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα. Έκλεισε τις κλινικές στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Αγία Βαρβάρα, αποφάσισε προχτές με κατεπείγουσα εντολή να ξανανοίξει η Παθολογική Κλινική αλλά με δανεικούς παθολόγους ειδικευόμενους πέντε των αριθμόν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο θα λειτουργεί και χωρίς καρδιολόγο. Σε υπηρεσιακό έγγραφο δε που υπάρχει τονίζεται ότι τις απογευματινές ώρες που δεν θα υπάρχει διαθέσιμος καρδιολόγος για την Παθολογική Κλινική, τα όποια περιστατικά θα εξυπηρετούνται έπειτα από επικοινωνία (τηλεγραφική, με οπτικά σήματα, με αγγελιοφόρο η με ταμ ταμ) με το Νίκαιας.