Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Βουβαλοβάτραχοι καταστρέφουν λίμνη στα Χανιά

 Περίπου 200 γραμμάρια ζυγίζει ο βουβαλοβάτραχος όταν τα βατράχια της Κρήτης δεν ξεπερνούν τα 50


 Δεν είναι μόνο η ύπαρξη του κροκόδειλου στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο, είναι και οι καταστροφικοί ξένοι εισβολείς βουβαλοβάτραχοι στη λίμνη της

Απέλασαν τον σταθμάρχη της CIA

 


 Σε διπλωματικό και πολιτικό θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το σκάνδαλο κατασκοπείας των ΗΠΑ σε βάρος της Γερμανίας, μετά την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να απελάσει τον σταθμάρχη της CIA στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Βερολίνο.
    Σύμφωνα με τον Κλέμενς Μπίνιγκερ, πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής που επιβλέπει τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, πρόκειται για «έμμεση

NSPCC: 1 στα 20 παιδιά στη Βρετανία έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά

 NSPCC: 1 στα 20 παιδιά στη Βρετανία έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά


 Ένα στα 20 παιδιά στη Βρετανία έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και στο 80% των περιπτώσεων ο δράστης είναι κάποιος από τον οικογενειακό κύκλο, ποσοστό ανησυχητικά υψηλό, όπως εκτιμά η Εθνική Οργάνωση για την Πρόληψη της Βίας κατά των Παιδιών (NSPCC).
    Ωστόσο, είναι δύσκολο να γίνουν συγκρίσεις σε διεθνές επίπεδο εξαιτίας της έλλειψης δεδομένων και των πολιτισμικών διαφορών ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος. 

    Πάντως, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η καθηγήτρια Λορέιν Ράντφορντ, ειδική σε

Κίνα: 11 νεκροί μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο

 Κίνα: 11 νεκροί μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο


Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων οκτώ μικρά παιδιά, από την ανατροπή και την πτώση σε λίμνη ενός σχολικού λεωφορείου στην επαρχία Χουνάν της νότιας Κίνας όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.
    Το λεωφορείο που μετέφερε τα παιδιά ανατράπηκε ενώ περνούσε από έναν αγροτικό ορεινό δρόμο κοντά στην απομακρυσμένη πόλη Ξιανγκτάν όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα. 

Το σχολικό λεωφορείο κατέληξε σε μια λίμνη με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο όλοι οι επιβαίνοντες σε

Κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο στρατό 14.000 νεκροί

 ΗΠΑ: Κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο στρατό 14.000 νεκροί


 Η Τζέιν Χιούι έμεινε κατάπληκτη όταν στην οικεία της στο Κίνγκστον της Πενσυλβάνια έφτασε μια επιστολή με την οποία οι αμερικανικές κρατικές υπηρεσίες καλούσαν τον Μπερτ Χιούι να εγγραφεί ώστε να καταταγεί στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Η έκπληξη της κας Χιούι ήταν απολύτως δικαιολογημένη καθώς οι αμερικανικές υπηρεσίες καλούσαν στις μάχιμες «επάλξεις» τον παππού του συζύγου της ο οποίος είχε γεννηθεί τον προ-προηγούμενο αιώνα είχε ήδη

Σφυροκοπείται η Γάζα - Ετοιμες να παρέμβουν οι ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός


Σφυροκοπείται η Γάζα - Ετοιμες να παρέμβουν οι ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός


 Ετοιμες να μεσολαβήσουν για τερματισμό των εχθροπραξιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας εμφανίζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον ισραηλινό πρωθυπουγό Μπενιαμίν Νετανιάχου.
    «Οι ΗΠΑ παραμένουν έτοιμες να διευκολύνουν την

Από το Συναξάρι του Γένους : Αναθεματισμένοι οι άρχοντές μας?


Αν τύχη και οι προεστοί σας και οι άρχοντες και οι πιο μεγάλοι σας γίνουν άδικοι και σκληροί, αν τύχη και τους κυριεύση η εγωπάθεια και η αισχροκέρδεια και κατά βάθος δεν θέλουν να ανοίξετε τα μάτια σας και να μάθετε γράμματα  δια να..

Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Βοστώνης;



Προσέξτε τι λέει η ανακοίνωση: ''Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις 78.000 δολ.''... έκπτωση 35+30% σύνολο 65%'''... Και λένε πλήρωσαν...50.607 δολ. (η έκπτωση 65% στις 78.000 μας κάνει 50.700 δολ.)... 'Αρα, ουσιαστικά ήταν