Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Το πιο άθλιο βίντεο που μόνο Γερμανοί θα φτιάχνανε........

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα μας επισκεφτεί φέτος. Και να γιατί

Ο λατρεμένος Άγιος όλων φέτος δεν θα μπορέσει να ταξιδεύεψει τα πέρατα του πλανήτη. Ο 'Αγιος δεν είχε συμπληρώσει το έντυπο Ε9. Η Φιλανδική υπηρεσία μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να προωθήσει τον φάκελο στην

Είμαστε οι γιοι των πράξεών μας. Τα γεγονότα, καλέ μου Σάντζο, είναι οι εχθροί της αλήθειας.

Όπως θα έλεγε και ο Θερβάντες: Αγαπητέ μου Σάντζο,  για μία στιγμή ένιωσα εθνικά υπερήφανος όταν έκανες αυτές τις δηλώσεις, αλλά, μου ερχόταν συνέχεια μία φράση στο στόμα: χθεσινός Π@@στης σημερινός Κ@@@μπαράς δεν γίνεται.
Οι δηλώσεις σου το 2013 ήταν πολλές  να κάποιες όπως τις κατέγραψε ο ΔΟΛ. Τις υπόλοιπες τις μοιράστηκε μαζί μας ο Γιώργος Τράγκας στην ραδιοφωνική του εκπομπή και σε επαινούσε.
Με ειρωνικό και σαρκαστικό ύφος κατά της κυβέρνησης, επανεμφανίστηκε ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποιίος ουσιαστικά αμφισβήτησε την πρόθεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιταχθεί στην τρόικα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Πολύδωρας απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, ανέφερε: «Να προσέχουν μη στενοχωρήσουν τους δανειστές μας και θυμώσουν».
Στη συνέχεια θεώρησε σκόπιμο να