Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Μεθοδεύουν λύση με νέο σχέδιο -τύπου ''Ανάν''- γιά την Κύπρο, έξω από τον ΟΗΕ



Ομολογία του... ''πολυλογά'' Βενιζέλου στα Ηνωμένα 'Εθνη, μετά την συνάντηση με τον Γ.Γ. Μπαν Κι Μουν

Η ακριβής δήλωση του αντιπρόεδρου και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας (22 Σεπ. '13): «'Eχουμε ένα νέο μομέντουμ, γιατί έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σε σχέση με την Αμμόχωστο, με επίκεντρο την Αμμόχωστο, την εγκαταλελειμμένη πόλη, το λιμάνι και την ευρύτερη περιοχή, η οποία μπορεί να δώσει νέες ιδέες και ώθηση. Έχουμε το διορισμό διαπραγματευτών από τις δυο κοινότητες, κάτι, που, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και βεβαίως, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παρούσα την Ευρωπαϊκή 'Eνωση, γιατί οποιαδήποτε λύση πρέπει να λαμβάνει υπόψη το κοινοτικό κεκτημένο και να μπορεί να γίνει δεκτή από τον Κυπριακό λαό με δημοψήφισμα, γιατί μόνο έτσι νομιμοποιείται μια λύση και γίνεται βιώσιμη».
H χαζή ερώτηση: Ποιά Ευρωπαϊκή 'Ενωση και ποιό κοινοτικό κεκτημένο, αφού η Τουρκία ΔΕΝ είναι στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση;

TI... TΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ο αντιεισαγγελέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΘΥΜΟΣ κάνει αποκαλύψεις και... παραιτείται!



(Από το βιβλίο ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ. Εκδόσεις ΛΕΟΝ 1993, του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ)

Συγκλονιστικές καταγγελίες για διασυνδέσεις τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος, με ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, έγιναν στις αρχές του 1992 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΘΥΜΟ, οι οποίες όμως έγιναν η αιτία να τιμωρηθεί ο αντεισαγγελέας.

Τρία χρόνια νωρίτερα ο ίδιος αντεισαγγελέας είχε κάνει πρωτοφανείς αποκαλύψεις βασισμένες σε αδιάσειστα στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τη δράση

ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ.




Χάρη στην «αύρα», τον  ηλεκτρομαγνητισμό, ή όπως αλλιώς τον ονομάσαμε, ο άνθρωπος  εκτός από δέκτης είναι  και πομπός. Επειδή δε το δυναμικό και οι  συχνότητες  που