Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ..ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΠΑΜ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ



Ο Πάνος Καμμένος έκλεισε τον Παναγιώτη Σγουρίδη για το ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ. Ο κ. Σγουρίδης υπήρξε επι σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1989-2009. Ως υπεύθυνος του τομέα τουρισμού και μέλος του τομέα οικονομίας του ΠΑΣΟΚ δενπαρέλειπε να ασχολείται και με τα ιδιαίτερα προβλήματα του νομού Ξάνθης, όπου και εκλέχτηκε ως Βουλευτής. Ο κ. Σγουρίδης έχει διατελέσει και

ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΟΣΑ:


Ένας στους 5 Έλληνες δεν έχει χρήματα ούτε για τρόφιμα!
Την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, την φρικτή, δηλαδή, καθημερινότητα που ζει η πλειονότητα των Ελλήνων, μακριά από την «μαγική εικόνα» του πρωτογενούς πλεονάσματος και των διθυράμβων της κυβέρνησης αναδεικνύει έκθεση- σοκ του ΟΟΣΑ, του ίδιου, δηλαδή, οργανισμού που με τα prior actions πιέζει την κυβέρνηση για νέες θυσίες.
Στην έκθεση αναφέρεται ότι το 17,9% των Ελλήνων -ποσοστό διπλάσιο σε σχέση με τα προ

Το ΣΥΡΙΖΑ ζητάει με ανακοίνωση να ανοίξουν τα σύνορα.



Το ΣΥΡΙΖΑ ζητάει με ανακοίνωση να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική (να ανοίξουν τα σύνορα) για να μην πνίγουν οι Τούρκοι δουλέμποροι τους λαθρομετανάστες!!!!
Open Boarder ζητούν τα "Ταπεινά Χαμομηλάκια" του ΣΥΡΙΖΑ...για να γίνει η ήδη τριςάθλια Ελλάδα μια απέραντη ΧΑΒΟΥΖΑ..δυστυχισμένων και εγκλωβισμένων ανθρώπινων ψυχών..
Οι άνθρωποι που βγάζουν αυτές τις ανακοινώσεις,αν δεν είναι (επιεικώς) ηλίθιοι με άγνοια κινδύνου..είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ..για την εθνική ασφάλεια της ΧΩΡΑΣ.

 ΣΥΡΙΖΑ: Πόσοι ακόμα νεκροί, για να

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Εθνική συναίνεση δια της...σύγκρουσης



Τα τελευταία 24ωρα το Μέγαρο Μαξίμου εκπέμπει –ειλικρινώς ή όχι θα το δούμε- μηνύματα αποφασιστικότητας του πρωθυπουργού να μην διαπραγματευθεί ούτε κατ' ελάχιστον τη δέσμευσή του να διανείμει με κοινωνικά κριτήρια το πρωτογενές πλεόνασμα.
Είναι γνωστό πως η τρόϊκα, αφού αμφισβήτησε το

Αν Βαρδινογιάννης και Λάτσης πλήρωναν τις οφειλές τους..




Λέμε «αν» γιατί οι οφειλές τους δεν πρόκειται να πληρωθούν, μιας και η κυβέρνηση Σαμαρά ψήφισε χθες στα μουλωχτά μια τροπολογία γι αυτόν και μόνο το λόγο. Μια τροπολογία που οι συγκυβερνώντες αγχωμένα επιχειρούν εδώ και καιρό, με διάφορα τερτίπια και τεχνάσματα, να ψηφίσουν χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι.
Είναι οι ίδιοι που με τη χαρακτηριστική επίπλαστη θλίψη επικαλούνται την αναγκαιότητα επιβολής και των πιο σκληρών οικονομικών μέτρων σε μισθωτούς και

Τα media μουγγάθηκαν...



Μνημονιακά... και αντιμνημονιακά. Για την αποκάλυψη της "Finance&Markets Voice" για το σχέδιο της τρόικας να "κομματιάσει" την Εθνική, για την λεηλασία του Ελληνικού από τον Λάτση, για την εξαφάνιση από την ΕΛΤΕ των επίμαχων φακέλων που καίνε τον Ρεφενέ, για το πάρτι των προεκλογικών διαγωνισμών-ευγενικών χορηγιών της κυβέρνησης στις εταιρείες προβολής και