Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΣΥΡΙΑ.ΙΡΑΚ…ΙΡΑΝ


Ο σοφός λαός έλεγε πας προφήτης μετά Χριστό.....
Κατά Μάρκον ευαγγέλιο 13 7-9
Ο Ιησούς είπε:
Όταν ακούσετε ότι γίνονται
πόλεμοι ή προετοιμάζονται πόλεμοι, μην ταράζεστε πρέπει γίνουν αυτά, δεν θα είναι όμως ακόμη

Τα τύμπανα της χρεοκοπίας και του πολέμου



Ο Χένρυ Κίσιγγερ Αυτός Ο «Μεγάλος» Εβραίος «Φιλέλληνας» Είπε Το 2007 Πως “Όποιος Δεν Ακούει Τα Τύμπανα Του Πολέμου Που Έρχεται, Είναι Κουφός”. Σήμερα Που Το Ημερολόγιο Γράφει 25 Ιουνίου 2014 Θα Πω Το Εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.


Είναι Ένας Αυτοκινούμενος Εγκεφαλικά Νεκρός Που Σε Λίγο Καιρό Θα Είναι Και Βιολογικά Νεκρός. Και Δεν Μιλάω Γιά Τους «Άλλους» Αλλά Για Σένα Που Διαβάζεις. Και Είναι Απαραίτητο Να Μιλήσω Έτσι. Γιατί Πρέπει Να 

Γκόλντεν Ριτρίβερ επέστρεψε σπίτι του έπειτα από 20 μήνες

Γκόλντεν Ριτρίβερ επέστρεψε σπίτι του έπειτα από 20 μήνες


Είκοσι μήνες μετά την εξαφάνισή της η Μέρφι επέστρεψε στην οικογένειά της. Ο λόγος για ένα συμπαθέστατο Γκόλντεν Ριτρίβερ, που χάθηκε τον Οκτώβριο του 2012 σε δάσος της Καλιφόρνια, αλλά πριν λίγες ημέρες ξαναβρήκε τα αφεντικά του. 

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, η Έριν και ο Νέιθαν Μπράουν είχαν κατασκηνώσει στο δάσος τον

Πινακίδα επιτρέπει τη στάθμευση «για ένα λεπτό»

Πινακίδα επιτρέπει τη στάθμευση «για ένα λεπτό»


Άναυδοι έμειναν οι οδηγοί όταν σε συμβολή δύο κεντρικών δρόμων του Λος Άντζελες αντίκρισαν την πινακίδα που τους επέτρεπε να παρκάρουν «για ένα λεπτό». 

Η αυστηρότητα των αρχών της πόλης όσον αφορά στην τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είναι γνωστή στους οδηγούς, όμως αυτό ξεπερνούσε κάθε φαντασία.

Η φωτογραφία με την πινακίδα έκανε τον

«Φτάνει με τα λευκά πουκάμισα, βάλε γραβάτα» λέει ο Αρμάνι στον Ρέντσι

«Φτάνει με τα λευκά πουκάμισα, βάλε γραβάτα» λέει ο Αρμάνι στον Ρέντσι


Απηύδησε κατά τα φαινόμενα ο Τζόρτζιο Αρμάνι με το casual look του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι, και τον καλεί να βγάλει επιτέλους τα λευκά πουκάμισα με τον ανοιχτό γιακά που τον κάνουν να μοιάζει ελαφρώς εκτός τόπου και χρόνου όταν στέκεται δίπλα σε επίσημα ενδεδυμένους ηγέτες. 

«Θα φορούσα γραβάτα» λέει ο μετρ της ιταλικής μόδας και φέρνει ως παράδειγμα τον

Αυστραλός ταξίδεψε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να χρησιμοποιήσει ΑΤΜ

Αυστραλός ταξίδεψε μέχρι το Χονγκ Κονγκ για να χρησιμοποιήσει ΑΤΜ


Ένας Αυστραλός αναγκάστηκε να διανύσει 16.000 χιλιόμετρα, προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει ανάληψη μετρητών από τον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Ο Ρόμπερτ Λούις προσπάθησε, όπως συνήθως, να χρησιμοποιήσει ένα ΑΤΜ στην πόλη Γουάγκα Γουάγκα της Αυστραλίας. 

Ωστόσο, λόγω αναβάθμισης του

Δήμαρχος παραιτήθηκε επειδή πέταξε ακαθαρσίες σκύλου στο σπίτι του γείτονα

Δήμαρχος παραιτήθηκε επειδή πέταξε ακαθαρσίες σκύλου στο σπίτι του γείτονα


Να παραιτηθεί αναγκάστηκε ο δήμαρχος της πόλης του Σαν Μαρίνο, στην νότια Καλιφόρνια, καθώς κάμερες τον έπιασαν να πετάει ακαθαρσίες σκύλου στο οικόπεδο του γείτονά του.

Ο γείτονας του δημάρχου βρήκε στις 7 Ιουνίου μια σακούλα με ακαθαρσίες σκύλου έξω από το σπίτι του. Για να

Συναγερμός σε φυλακή του Όρεγκον από προσγείωση αερόστατου

Συναγερμός σε φυλακή του Όρεγκον από προσγείωση αερόστατου


Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για ελικόπτερα, όμως στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών ένα αερόστατο προσγειώθηκε στο πάρκινγκ των γυναικείων φυλακών. 

Οι υπεύθυνοι του σωφρονιστικού ιδρύματος έσπευσαν να διευκρινίσουν -αφού πρώτα διέταξαν τις κρατούμενες να επιστρέψουν άρον-άρον στα κελιά τους- ότι

Χειροβομβίδα Β΄Π.Π. σε σχολείο της Κοζάνης

image


Στην αυλή του Γυμνασίου της Σιάτιστας βρέθηκε μια χειροβομβίδα. Οι καθηγητές του σχολείου ενημέρωσαν άμεσα

Παγάκια αξίας... 240 ευρώ

Παγάκια αξίας... 240 ευρώ


Ήξερες πως εκτός από τα κλασικά παγάκια υπάρχουν και παγάκια πολυτελείας για να συνοδεύσεις το αγαπημένο σου ποτό; Η πολυτέλεια βέβαια δεν έρχεται δίχως κόστος, αφού η αξία για μια σακούλα με 50 παγάκια πολυτελείας κοστίζει κοντά στα 240 ευρώ (325,50 δολάρια)!

Αν και η τιμή τους είναι υψηλή, η εταίρεία που τα παράγει στην Καλιφόρνια, υποστηρίζει πως τα

H κρυφή βεντέτα Κλίντον εναντίον Ομπάμα

«Βεντέτα: Οι Κλίντον εναντίον των Ομπάμα» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Εντουαρντ Κλάιν για τις δύο οικογένειες στις ΗΠΑ


«Μισώ αυτόν τον άνθρωπο περισσότερο από κάθε άλλον που έχω γνωρίσει, πιο πολύ από κάθε άλλον που έχει ζήσει ποτέ», παρουσιάζεται να λέει ο Μπιλ Κλίντον πνέοντας μένεα κατά του... Μπαράκ Ομπάμα.
Ναι, ο Κλίντον μισεί τον Ομπάμα πιο πολύ κι από τον... Οσάμα Μπιν Λάντεν. Η εν λόγω σκηνή

Ενταση και τραυματισμοί στη συναυλία του Μανού Τσάο

Ενταση και τραυματισμοί στη συναυλία του Μανού Τσάο


Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ ατόμων που βρισκόταν στην συναυλία του Μάνου Τσάο, στους χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για 57χρονο νόμιμο εκπρόσωπο μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.
Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή ο γνωστός τραγουδιστής, όταν, ομάδα

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Εκατοντάδες εκατομ. δημόσιου χρήματος της Ελλάδας, για εγχειρήσεις - νοσήλια Ελλήνων επιλεκτικά (μόνο) στην Βοστώνη



Μία καλοστημένη επιχείρηση από την δεκαετία του '80, στην οποίαν εμπλέκονται νοσοκομεία, μία υποτιθέμενη ''φιλάνθρωπος'', η Μητρόπολη Βοστώνης, το γεν. Προξενείο της Ελλάδας, δικηγόροι, υπουργεία στην Ελλάδα κ.ά.
''Κατά σύμπτωση'' σχεδόν όλοι οι 'Έλληνες ασθενείς -ενήλικες και παιδιά- έρχονται ΜΟΝΟ στην Βοστώνη (φαίνεται στις ΗΠΑ δεν υπάρχουν άλλα νοσοκομεία), για 3 δεκαετίες, ''συμπτωματικά'' σε δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία, με την εγγύηση του ελληνικού Δημόσιου, που χρεωνόταν σχεδόν ...