Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τρεις φορές ζητήθηκε απο το στρατό να κατεβεί στο δρόμο αποκαλύπτει ο επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού..



Μιλά στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος που πήρε τη συνέντευξη απο τον Κοσμά Χριστίδη για το onalert.gr
Την αποκάλυψη ότι σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις υπήρξε πολιτική εντολή για να διατεθεί προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων ως υποστηρικτικός μηχανισμός των σωμάτων ασφαλείας έκανε μιλώντας στο onalert.gr ο επίτιμος Αρχηγος ΓΕΝ, Κοσμάς Χριστίδης.

Ο επίτιμος αρχηγός σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες οτι είχε λάβει τέτοια εντολή η οποία αφορούσε την παρέλαση τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου και το αίτημα μερικώς ικανοποιήθηκε.



"Το αίτημα αφορούσε ο στρατός να βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για παν ενδεχόμενο. Υπουργός Άμυνας εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποθέτω οτι το

Σεραφείμ Κοτρώτσος: Όποιος ουρεί στη θάλασσα βρίσκει τον Μπαλτάκο στο…αλάτι του



Όποιος ουρεί στη θάλασσα το βρίσκει στο αλάτι. Ο Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να είχε λάβει σοβαρά υπόψη του αυτή τη σοφή ρήση όταν η κυβερνητική προπαγάνδα αξιοποιούσε δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για να ταυτίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την τρομοκρατία ή με τη συμμορία της δραχμής.
Όταν ο κάθε Διαμαντόπουλος που καμία ισχύ δεν έχει στην κομματική ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για

Το Υπουργείο Παιδείας κοροϊδεύει τους νέους

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Νεκρός, τραυματίας και 4 αγνοούμενοι από επίθεση ιθαγενών




Ένας εργαζόμενος του κρατικού οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ισημερινό σκοτώθηκε όταν, καθώς φέρεται, δέχτηκε επίθεση με λόγχη από φυλή ιθαγενών, ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Νεκρός, τραυματίας και 4 αγνοούμενοι από επίθεση ιθαγενών

Η φυλή Χουαοράνι, τα μέλη της οποία

Ο Εμπολα προκάλεσε επίθεση του όχλου στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα




Ένα εξαγριωμένο πλήθος στη Γουινέα επιτέθηκε την Παρασκευή σε ένα κέντρο θεραπείας, όπου μέλη της ομάδα Γιατροί Χωρίς Σύνορα δουλεύουν με σκοπό να περιορίσουν το ξέσπασμα του θανατηφόρου ιού Έμπολα.
Ο Εμπολα προκάλεσε επίθεση του όχλου στους γιατρούς
Εξαιτίας της επίθεσης το προσωπικό αναγκάστηκε να κλείσει το ιατρικό κέντρο, ανακοίνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση.
«Έχουμε εκκενώσει όλους τους υπαλλήλους και έχουμε κλείσει το κέντρο θεραπείας», δήλωσε στο Ρόιτερς ο Σαμ Τέιλορ, μέλος της οργάνωσης, προσθέτοντας ότι το εξαγριωμένο

Με 3.000.000 ανασφάλιστους θα «γιορτάζει» 7 Απρίλη την Παγκόσμια Μέρα Υγείας η Ελλάδα



Σε τρία εκατομμύρια ανέρχονται οι ανασφάλιστοι στην Ελλάδα του 2014, σύμφωνα με τους «Γιατρούς του Κόσμου». Τέσσερα χρόνια μνημονίου ήταν αρκετά για να διαλύσουν το δημόσιο σύστημα Υγείας και ασφάλισης, και να δημιουργήσουν καθεστώς ανασφάλειας ακόμα και για τα 7.000.000 εκατομμύρια που παραμένουν ασφαλισμένοι.
 Σε ανακοίνωσή της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία, η ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου» καταγράφει το δράμα ανθρώπων που για διάφορους