Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ?


Αποστασιοποιούνται οι δημοσιογράφοι από τα κέντρα εντολών και τα αφεντικά τους . Μοιάζουν σαν παραπληγικοί που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους χωρίς βοήθεια ,ψάχνουν την συμπάθεια μόνον που είναι άκομψοι, αλλά μαθαίνουν γρήγορα, μια ζωή το μαύρο άσπρο ανάλογα ποια παράταξη κυβερνούσε η ποια εκπροσωπούσαν .Σαν κοράκια και ύαινες συμπεριφέρονταν, τώρα είναι σαν αγγελάκια από τον ουρανό, τους βλέπει ο κόσμος και τους ακούει, αλλά υπάρχουν αμφιβολίες. Ο κουνιάδος μου πήγε με τις πυτζάμες στον γιατρό κατά την διάρκεια του βραδύνου δελτίου ειδήσεων και είχε και την ονομαστική του εορτή ο άνθρωπος και απαιτούσε εξετάσεις διότι, είδε τον Πρεντεντέρη και την Τρέμη να ψέγουν την κυβέρνηση. Έχω ακούσει και για άλλους που έπαθαν επεισόδια πατατράκ αλλά συνέρχονται γρήγορα. Όλοι όμως αναρωτιούνται τι τους έκανε και άλλαξαν συμπεριφορά. Την απάντηση την άκουσα από τον βλάχο τον Κατρή, ο φόβος φυλάει τ’έρμα και αυτοί φοβούνται την οργή του κόσμου για τα ψέματα που έλεγαν τόσα χρόνια όχι ότι σταμάτησαν υπάρχουν και ορισμένοι αμετανόητοι , π.χ. ακούς ότι ακολουθούν τον κομήτη τρία διαστημόπλοια και είναι πιθανόν και και και αλλά είναι πταίσματα μπροστά στα εγκλήματα της σιωπής για την ρεμούλα του δημοσίου χρήματος .Η ιστορία μας διδάσκει ότι πραιτοριανοί όταν γινόταν φασαρίες ενώνονταν με τους στασιαστές και έσφαζαν τους αυτοκράτορες και τους συγκλητικούς. Τώρα με τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν καθημερινά στα χέρια τους βλέπουν ότι η οργή του κόσμου μετά τις οικονομικές ανθρωποθυσίες που επιβλήθηκαν είναι ανεξέλεγκτη και για πρώτη φορά ο σπόρος του φόβου όχι μόνον ρίζωσε αλλά και κάρπισε .

Η Χούντα... και το Σήμερα





ΜΕΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Είμαστε εξαρτημένοι από την ευρωζώνη, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα πολιτικά και θεσμικά προβλήματα. Η χώρα εκβιάζεται από τις αγορές. Εκβιαζόμαστε από την ίδια την κατάστασή μας ."Με πόνο ψυχής περικόπτουμε το εισόδημα των νοικοκυριών"

Χαράτσι στα ακίνητα έως το 2014 και βλέπουμε - Έφεδροι 50.000 δημόσιοι έως 31/12

Επιστρέφει η τρόικα... από Δευτέρα - Το σαββατοκύριακο τα επιπλέον μέτρα από το ΔΝΤ

Οριζόντια μείωση πριν το ενιαίο μισθολόγιο -“Τσεκούρι” σε συντάξεις και εφάπαξ

Eίπε δε: Ευτυχώς που είμαστε υπό τον έλεγχο της Τρόικας. Δεν μας ρώτησε όμως εμείς θέλουμε να είμαστε υπό; Ή θέλουμε να είμαστε καβάλα; Ο καθένας βέβαια με τις προτιμήσεις του.