Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΑ


Ο νόμος 486/1976 απαγορεύει οι συμβάσεις για πετρέλαιο να εγκρίνονται από την Βουλή. Όλες οι συμβάσεις για πετρέλαιο(έρευνες-άντληση)στο Αιγαίομετά το Προεδρικό Διάταγμα 193/1979 καταρτίζονται και εγκρίνονται αποκλειστικά από την ΔΕΠ (δημόσια επιχείρηση πετρελαίου).
Εύκολα ονοματίζεται εθνικό, δημόσιο, αλλαγή ότι πρόκειται να εκποιηθεί ή να παραδοθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό συμβαίνει από εποχής......Εθνικών κτημάτων, κρατικών δανείων και εξοπλισμών τύπου Καρτερίας κλπ.
Από το 1974 ψηφίζουν ομόφωνα κυβέρνηση και η εκάστοτε αντιπολίτευση τις δαπάνες Εθνικής άμυνας. Πριν την αγορά του αιώνα....εξέχοντες οικονομολόγοι κατατοπίζουν την πολεμική βιομηχανία για την δυνατότητα της Ελληνικής οικονομίας να αγοράσει 80, 110 ή 150 αεροπλάνα ή πυραύλους. Τι λεν οι δημοσιογράφοι, οι λογιστές, οι ρήτορες, οι Τράπεζες, τι λεν ή δεν λεν και πότε το λεν οι άβουλοι πειθαρχημένοι θα τα βρει τυπωμένα η Ιστορία. Πιο μπροστά από την Ιστορία η Οικονομία αποδεικνύει ότι το μόνο που την καταστρέφει είναι οι υπέρμετρες πολεμικές δαπάνες και θα αποδείξει ότι η αναδιανομή, η αναδόμηση στο Αιγαίο γίνεται δια μέσου των πολεμικών δαπανών για τα πετρέλαιά του.
Με την μέθοδο της διαδοχικής προσέγγισης πλησιάζεις, βρίσκεις ότι ΟΛΕΣ οι πολιτικές μεταμορφώσεις και εκτονώσεις, όλα τα στρατοκρατικά γεγονότα από το 1960 γίνονται γιατί υπάρχει πετρέλαιο στην περιοχή μας. Οι υπέρμετρες πολεμικές δαπάνες και το επακόλουθό τους Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ οικονομική κρίση μόνο στο Αιγαίο επιτείνεται. Η Κύπρος διαμελίστηκε. Ο ελληνοτουρκικός θα γίνει για να διαμελιστεί πρώτα η Ελλάδα, ύστερα η Τουρκία και να επιτευχθεί ευκολώτερα η λεηλασία του πετρελαίου των τριών κρατών.

Δεν τα λέω εγώ αλλά ο Αλμπέρ Καμύ, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957


Η πολιτική και η μοίρα της ανθρωπότητας διαμορφώνονται από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και χωρίς μεγαλείο. Άνθρωποι που έχουν μεγαλείο μέσα τους δεν ασχολούνται με την πολιτική.

Λόρδος Acton 1834-1902 , Άγγλος ιστορικός


Η εξουσία έχει την τάση να διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα.

Ένας σοφός κάνει αμέσως ό,τι ένας ανόητος κάνει στο τέλος. Και οι δύο κάνουν το ίδιο, αλλά σε διαφορετικούς χρόνους.

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ...ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ


Friedrich Schiller ( 1759-1805 , Γερμανός συγγραφέας & ποιητής,το πρώτο έργο που εγραψε ηταν οι Ληστες.

Είναι εγκληματικό να κλέψεις ένα πορτοφόλι, τολμηρό να κλέψεις μια περιουσία και μεγαλειώδες να κλέψεις ένα κράτος. Η κατηγορία μειώνεται όσο η ενοχή μεγαλώνει

Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση…Γιατί να σε αγγίξω; Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός; Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;