Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συμπάσχουν μαζί μας.



Oι μεγαλο-''επενδυτές'' Ομογενείς ''κροίσοι'' που ΘΑ έκαναν ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα. Πέρασαν 14 μήνες, αλλά επένδυση καμία. Από αριστερά: Α. Λιβέρης, Ντ. Μητρόπουλος, Γ. Στάμας, Γ. Σακελλάρης, Γ. Κάλαμος, Γ. Λογοθέτης και ο...''σύμβουλός'' τους π. Αλεξ. Καρλούτσος. Λείπουν, Γ. Κατσιματίδης και 2-3 άλλοι

Eίναι αλήθεια.


Τα δικά μας παιδιά



Ο Howe γνώρισε τον Κουντουριώτη και τον περιγράφει:<< Η γνώμη μου είναι ότι επηρεάζει τα ελληνικά πράγματα όσο και εγώ. Είναι θλιβερό, ο Ανώτατος Άρχων της χώρας να μην είναι κατάλληλος ούτε για χωροφύλακας και σε μία εποχή που χρειάζεται τόσο τάλαντο, τόση

Σαν σήμερα 16/9/1977 έφυγε από κοντά μας.

Γιά 14 μήνες οι ''σωτήρες'' κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τον λαό της Ελλάδας.



Μην περιμένετε στην Ελλάδα επενδύσεις από τους δήθεν ''πολυ-εκατομμυριούχους Ομογενείς''
Στα ''καραγκιοζιλίκια'' των ''παπατζήδων'' (με δόλωμα τον Μπιλ Κλίντον -o γαμπρός του οποίου κερδοσκοπεί βάναυσα εις βάρος της Ελλάδας- γιά να ''τραβήξουν'' κόσμο σε ''δείπνο'') συμμετέχει και ο... πρωθυπουργός της Ελλάδας Α. Σαμαράς, ενώ η Ομογένεια αγανακτεί (πάλι) μαζί του.
Θαυμάστε τους ''ευεργέτες, μεγαλοεπενδυτές Ομογενείς'': Οι... ''παπατζήδες'' της Οργάνωσης ''Hellenic Initiative'' και ο... Αμερικανο-Τούρκος, μέλος του Δ.Σ.
Τους χάριζαν (Δημ. Αβραμόπουλος) και περιουσία του ελληνικού Δημόσιου (παλιά πρεσβεία της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον) γιά... έδρα τους!
(Αφού στην Οργάνωση των ''ελληνο-σωτήρων'' είναι ανακατεμένος ''τιμητικά'' και ο