Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης από υπουργούς και κομματικούς του ΠΑΣΟΚ


Θα δικαστεί ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός που υποδούλωσε την χώρα στο ΔΝΤ;

Ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του Γιώργου Παπανδρέου γιά ΕΛΣΤΑΤ

Να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου αλλά και των τότε αρμοδίων υπουργών Οικονομικών ζητεί ο υπό παραίτηση οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, αναφορικά με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ (Στατιστικών) και τις καταγγελίες περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείματος της χώρας. Η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή καταγγελίες της Ζ. Γεωργαντά η οποία υποστήριξε ότι "το έλλειμα της χώρας για το 2009, σκόπιμα παρουσιάστηκε στο 15,4% από την Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από εκείνο της Ιρλανδίας που ήταν 14% ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα". 'Ετσι, ο αμερικανόδουλος GAP, έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ, χωρίς καν διαπραγματεύσεις, ''υποδουλώνοντας'' την χώρα.

ΠΟΡΝΕΣ:Δήλωση ΣΟΚ και γιά τους 'Έλληνες πολιτικούς


Οι πιό πόρνες από τις πόρνες: «Πότε θα μάθουμε τα ονόματα των δημοσιογράφων στην Ελλάδα που λαδώνονταν από τη Siemens; Ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι που είναι στο payroll του ΔΝΤ, ώστε να προωθούν τις μνημονιακές θέσεις; Ποιοι είναι οι 'Eλληνες δημοσιογράφοι που είναι στο payroll πολιτικών, πολυεθνικών, πρεσβειών και άλλων;»... (Στο payroll πολιτικών, επιχειρηματιών, εκδοτών και λοιπών, είναι και συγγραφείς).

Δήλωση ΣΟΚ και γιά τους 'Έλληνες πολιτικούς

Η πρόεδρος του ενιαίου συλλόγου Ημεδαπών/ Αλλοδαπών Ιεροδούλων Ελλάδας (ΗΑΙ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

''ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟPΝΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (τουλάχιστον), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΙ ΜΑΣ''