Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ευρωπαϊκή ένωση ,αλληλεγγύη ,και πράσινα άλογα.



Βρετανία, Ιρλανδία και Δανία είναι οι τρεις χώρες -μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σαμποτάρουν μια ελάφρυνση της Ελλάδας και της Ιταλίας στο ζήτημα του μαζικού ρεύματος προσφύγων, όπως είπε...

Αϊ χάσου κύριε Γιούνκερ ! ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ



Στην Ελλάδα επί 5 χρόνια, από την άνοιξη του 2010 έχουν στα χέρια τους τη λίστα Λαγκάρντ και την ερευνούν… Χρειάστηκε να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει μια δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Δικαιοσύνης ότι δεν παραγράφηκαν και του Υπουργού Οικονομικών ότι ερευνώνται εντατικά τώρα..

Στην Ελλάδα το σκάνδαλο ΖΗΜΕΝΣ είναι γνωστό από το 2006 και ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί βασικές πτυχές του,όπως τα ναυπηγεία με τα γερμανικά υποβρύχια, εξωχώριες

Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. FIFA FBI ..και Μαρινάκης.



 Στο γραφείο του ανακριτή ο Β. Μαρινάκης - Κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση ο χρόνος που χρειάζεται και ο χρόνος που λειτουργεί η αδέκαστη δικαιοσύνη μας είναι περίπου 10 εώς 15 έτη, μέχρι τότε βάσει του..

Παιδιά προσοχή βλεπαίδες .



Την περίοδο της Χούντας ήμουν στο Ναύσταθμο της Σούδας , συνομιλούσαμε μεταξύ μας , όταν πλησίαζε κάποιος ρουφιάνος μας φώναζε ο τσιλιαδόρος Κρητικός προειδοποιητικά προσοχή βλεπαίς.
Το ξαναθυμήθηκα το γεγονός σερφάροντας και διαβάζοντας την παρακάτω είδηση στο

Για τα πανηγύρια είναι;;;;