Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ένα μικρό διαμαντάκι οδήγησε σε μία μεγάλη ανακάλυψη

Διαμάντι αποκάλυψε τον βαθύτερο «ωκεανό» της Γης\


Στη διαπίστωση πως σε βάθος 410 έως 600 χιλιομέτρων στα έγκατα της Γης, υπάρχει μια άγνωστη μέχρι σήμερα «υγρή ζώνη» με τεράστια αποθέματα υπόγειου νερού, τα οποία μπορεί να είναι τουλάχιστον όσα όλοι μαζί οι ωκεανοί του πλανήτη, αν όχι πολύ περισσότερα, οδηγήθηκαν οι επιστήμονες μετά την εύρεση ενός μικρού ακατέργαστου διαμαντιού που βρέθηκε τυχαία στη ρηχή κοίτη ενός ποταμού στη δυτική Βραζιλία και το

«Θάλασσα κι ωκεανός σε αφθονία, έτσι ώστε η Ελλάδα να προσελκύσει το 2014 περισσότερους τουρίστες από τα προηγούμενα χρόνια.

Στο μέλλον, θέλει η χώρα να φέρει στο επίκεντρο πιο έντονα τις λιγότερο γνωστές πτυχές της χώρας», γράφει η γερμανική Focus Online στο άρθρο της με πρωτότυπο τίτλο "Κάτι παραπάνω από θάλασσα: Η Ελλάδα θέλει να δελεάσει τουρίστες με τις πόλεις και τα βουνά της".




Η χώρα του Αιγαίου θέλει να δημιουργήσει νέα μέρη για διακοπές. "Η Ελλάδα για διακοπές είναι κάτι παραπάνω από τη θάλασσα και τα νησιά", δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB στο Βερολίνο.
"Θέλουμε να κάνουμε περισσότερο γνωστές τις περιοχές στην ηπειρωτική χώρα, τα βουνά, αλλά και τα

Iσπανία: Ματαιθώθηκε απόπειρα παράνομης μεταμόσχευσης



Ένας εύπορος δήμαρχος από το Λίβανο συνελήφθη στην Ισπανία, καθώς κατηγορείται ότι πρότεινε σε φτωχούς μετανάστες να τους πληρώσει το ποσό των 40.000 ευρώ για να αγοράσει από εκείνους ένα κομμάτι ήπατος καθώς είχε ανάγκη από μία μεταμόσχευση. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα διακίνησης οργάνων σε αυτήν την χώρα που θεωρείται πρωτοπόρα στον τομέα των μεταμοσχεύσεων.

«Είναι η πρώτη υπόθεση που έχουμε

Μεταναστευτικό νομοσχέδιο, ΗΠΑ: Να πως μας ''δουλεύουν'' και οι Αμερικάνοι Πολιτικοί.




Στις 28 Μαΐου 2013, η ''Φωνή της Αμερικής'' μέσω ΣΚΑΪ Αθηνών μετέδωσε τα νέα περί της τροποποίησης του Αμερικανικού νομοσχεδίου για μεταναστευτικό που θα περιλάμβανε και σημείο περί Ελλήνων και Κυπρίων. Δήθεν θα μπορούσαν να έρθουν στην Αμερική για να παρέχουν μαθήματα γλώσσας. Φαινόταν πως κάτι δεν