Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

86χρονος αποφοίτησε με άριστα από την Φιλοσοφική

86χρονος αποφοίτησε με άριστα από την Φιλοσοφική


Η είδηση της φετινής τελετής αποφοίτησης των περίπου 1.300 φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν ότι μεταξύ τους συμπεριλαμβανόταν ένας 86χρονος, ο οποίος μάλιστα αρίστευσε στη Φιλοσοφική Σχολή.
Πρόκειται για τον Ανδρέα Ζαχαρούδη, πατέρα δύο παιδιών και παππού τεσσάρων εγγονιών, ο οποίος μιλάει πέντε γλώσσες και δήλωσε ότι θέλει να σπουδάσει και στο

Ξέχασε (;) το μόλις 22 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο

ΗΠΑ: Ξέχασε (;) το μόλις 22 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο


Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της δολοφονίας βρίσκεται ένας πατέρας στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς ξέχασε (;) το μόλις 22 μηνών γιο του στο αυτοκίνητο και μάλιστα μία από τις πιο καυτές ημέρες του χρόνου. Όπως προέκυψε μάλιστα από την έρευνα, ο πατέρας είχε χρησιμοποιήσει τον

Μαθητές μαχαιρώθηκαν «για τα μάτια μιας κοπέλας»

Μαθητές μαχαιρώθηκαν «για τα μάτια μιας κοπέλας»


Δύο μαθητές τραυματίστηκαν σε συμπλοκή, περίπου στις 13:30, έξω από το 1ο ΕΠΑΛ Καματερού.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν δύο Αλβανοί μαθητές ηλικίας 17 και 19 ετών και τρεις Έλληνες, ηλικίας 16, 17 και

Ιερέας έβγαλε το πετραχήλι και αποχώρησε όταν…το τρίχρονο κοριτσάκι του είπε ότι δεν θέλει να βαφτιστεί!



Σάλος έχει προκληθεί  από βίντεο που δείχνει αρχιμανδρίτη να αρνείται να προχωρήσει στη βάπτιση ενός κοριτσιού, επειδή δεν ήθελε να βαπτισθεί.

Σύμφωνα με το

«Ως πολιτικό ον δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση που εκκολάπτει στους κόλπους της πολιτικά κτήνη»


Αυτή ήταν η απάντηση του Σάκη Καράγιωργα στην πρόσκληση της εξουσίας το 1981, να αναλάβει υπουργικό θώκο.Αν ζούσε σήμερα τι θα απαντούσαν οι πολιτικοί μας?
Η απολογία του στο στρατοδικείο της χούντας.


Εχα ποχρέωσιν, πομένως, κύριοι στρατοδίκαι, ν ξοφλήσω ατ τ μεγάλο χρέος μου, κόμη κα ἐὰν παρίστατο νάγκη ν δώσω κα τν ζωήν μου…”

“…Ατς λας κανεν πολλς θυσίας κα δαπάνας χάριν μο. Μ σπουδασεν ες τ λληνικ πανεπιστήμια, μ στειλεν μ ποτροφίαν δι’ νωτέρας σπουδς ες

Σοκάρει τους αρχαιολόγους μούμια που ανοιγοκλείνει τα μάτια



Ιταλοί αρχαιολόγοι προσπαθούν να καταρρίψουν τους νοσηρούς ισχυρισμούς ότι μια μούμια παιδιού στη Σικελία ανοίγει και κλείνει τα μάτια της κάθε μέρα.

Το ανατριχιαστικό φαινόμενο έχει καταγραφεί πολλές φορές σε βίντεο και αποτέλεσε αντικείμενο για διάφορες μεταφυσικές εικασίες για μερικά χρόνια.

Αυτή την εβδομάδα, οι ιταλικές εφημερίδες αναφέρουν και πάλι ότι η Ροζαλία Λομπάρντο, το δίχρονο κορίτσι που πέθανε από πνευμονία το 1920, κούνησε τα βλέφαρά της αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε μία..

Γκουρμέ» γεύμα σε άστεγους από βαθύπλουτο Κινέζο


Ένας βαθύπλουτος Κινέζος επιχειρηματίας, που κάποτε προσπάθησε να αγοράσει την περίφημη εφημερίδα New York Times προσέφερε ένα δωρεάν γεύμα «γκουρμέ» με φιλέτα τόνου και φιλέ μινιόν σε αρκετές εκατοντάδες άστεγους νεοϋορκέζους σε γνωστό...

Καλεσμένος του Εβραϊκού Συμβουλίου της Ευρώπης ο Α. Σαμαράς: Οι δημοκρατίες πρέπει να πολεμήσουν ενάντια στο ρατσισμό, την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό και την ύφεση‏!



Οι δημοκρατίες πρέπει να πολεμήσουν ενωμένες και αλληλέγγυες ενάντια στο ρατσισμό, την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό και την ύφεση, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Εβραϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες (AJC Transatlantic Institute), με θέμα το ..