Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ποντικοί έκαναν την εμφάνισή τους στους κομψούς κήπους του Λούβρου

Ποντικοί έκαναν την εμφάνισή τους στους κομψούς κήπους του Λούβρου


Oι πανέμορφοι κήποι του Λούβρου δεν είναι πόλος έλξης μόνο για τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται το Παρίσι. Φαίνεται ότι τους προτιμούν και οι ποντικοί, οι οποίοι διεκδικούν τη δική τους θέση μεταξύ τουριστών και αγαλμάτων. 

Κάτι ο τουρισμός, κάτι η ζέστη στη γαλλική πρωτεύουσα και οι επισκέπτες στους κήπους έχουν αυξηθεί. Μαζί με

Όταν η λιτότητα τρώει και τα ξίφη των αστυνομικών

Όταν η λιτότητα τρώει και τα ξίφη των αστυνομικών


Μια άλλη παράμετρο της οικονομικής κρίσης φέρνει στην επιφάνεια η συνδικαλιστική κίνηση αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης: περίπου 500 αξιωματικοί των ετών αποφοίτησης από τις Σχολές 2011, 2012 και 2013, δεν έχουν λάβει το ξίφος τους, αν και «βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

«Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε, κατάλληλα και

Κοάλα βγαίνει ζωντανό από τρελή κούρσα με αμάξι

Κοάλα βγαίνει ζωντανό από τρελή κούρσα με αμάξι


Πολύ τυχερό στάθηκε ένα κοάλα στην Αυστραλία, το οποίο παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, αλλά κατάφερε να κρατηθεί στο κάτω μέρος του και να επιβιώσει διαδρομής 88 χιλιομέτρων. Το ζώο οδηγήθηκε σε κτηνιατρική κλινική, όπου διαπιστώθηκε μόνο ένα σπασμένο νύχι.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνειδητοποίησε τι

Τα Χελωνονιντζάκια... ξύπνησαν μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου

Τα Χελωνονιντζάκια... ξύπνησαν μνήμες 11ης Σεπτεμβρίου


Σε δημόσια απολογία αναγκάστηκε να προβεί ο κινηματογραφικός κολοσσός Paramount Pictures μετά την κριτική που δέχθηκε αφίσα της για την προώθηση της νέας ταινίας κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τα Χελωνονιτζάκια, καθώς περιείχε αναφορές στις τρομοκρατικές

Οι Τουρκάλες γέλασαν δυνατά ως αντίποινα στον Αρίντς

Φωτογραφίες: Hurriyet


Μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωση του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, για να μην γελούν δυνατά δημοσίως οι γυναίκες στη χώρα, οι Τουρκάλες προχώρησαν σε... αντίποινα.
Δεκάδες γυναίκες της γείτονος απάντησαν στον Αρίντς, αναρτώντας φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής

Χωρίς τέλος το μαρτύριο στη Γάζα - Επληξαν σχολείο του ΟΗΕ



Δεν έχει τέλος η σφαγή στη Λωρίδα της Γάζας με τις εχθροπραξίες μεταξύ Ισραηλινών και των μαχητών της Χαμάς να εισέρχονται στην 23η ημέρα τους. Νωρίς σήμερα το πρωί τουλάχιστον 43 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς με το Ισραήλ να κάνει λόγο για πλήγματα στόχων των ισλαμιστών μαχητών σε δεκάδες περιοχές του παράκτιου θύλακα.
Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται 20, οι

«Χρυσή τομή» για τα δικαστήρια του Πειραιά

το κτιριο της «Κεράνης» (πάνω) και η Ράλλειος Σχολή όπου προτείνεται να εγκατασταθούν τα δικαστήρια του Πειραιά


Προς συμβιβαστική επίλυση οδεύει το ζήτημα της μεταφοράς των δικαστηρίων Πειραιά που έχει προκαλέσει πληθώρα αντιπαραθέσεων, καθώς οι δικηγόροι και οι εκπρόσωποι πολλών ακόμα φορέων της πόλης αντιδρούν στην προοπτική μετακόμισής τους από το κέντρο του Πειραιά στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη, σε κτίριο όπου στεγάζονταν οι παλιές καπναποθήκες «Κεράνης».
Σε χθεσινή σύσκεψη, που έγινε στο

Συνελήφθη 47χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης κόρης της συντρόφου του

Συνελήφθη 47χρονος για ασέλγεια σε βάρος της 8χρονης κόρης της συντρόφου του


Για ασέλγεια σε βάρος 8χρονου κοριτσιού συνελήφθη 47χρονος σε περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών που

Φοροδιαφεύγεις; Χάνεις το ΑΦΜ με το δρακόντειο νέο πόθεν έσχες

Φοροδιαφεύγεις; Χάνεις το ΑΦΜ με το δρακόντειο νέο πόθεν έσχες


Υπόχρεοι πλέον και αστυνομικοί, λιμενικοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δασάρχες και δασονόμοι, πρόεδροι ΠΑΕ και ΚΑΕ και διαχειριστές ΜΚΟ
Μίζες και «υπόγειες» συναλλαγές σε όσους διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα και κατέχουν θέσεις ευθύνης αναζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης επιβάλλοντας ένα

ΗΠΑ: Oικογένεια ανακάλυψε σε ναυάγιο θησαυρό 300 ετών

ΗΠΑ: Oικογένεια ανακάλυψε σε ναυάγιο θησαυρό 300 ετών


Δεν πίστευε στην τύχη της μία οικογένεια από την Φλόριντα όταν ανακάλυψαν το χαμένο κομμάτι ενός χρυσού εκκλησιαστικού κοσμήματος το οποίο είχε χαθεί εδώ και 300 χρόνια και ανήκε σε έναν Ισπανό ιερέα, δήλωσαν την Τρίτη αξιωματούχοι.
Ο Έρικ Σμιτ, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την ανάκτηση πολύτιμων αντικειμένων από