Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ο εργολάβος που αγαπούσε τον βαρυποινίτη. Παραμύθια πίσω από τα κάγκελα .Ν Τσιφόρος.


Ο εργολάβος, αγαπούσε τον Παναγιώτη
Ο Παναγιώτης Βλαστός στην τελευταία προσαγωγή του στον ανακριτή για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών«Καμάρι μου, σ' αγαπώ πολύ. Από την πρώτη φορά που βγήκε το όνομά σου εγώ σε ξέρω και σε παρακολουθώ. Γιατί είμαι υπερήφανος μ' αυτά (σ.σ.: που κάνεις). Και να ξέρεις ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για σένα».

Σε αυτές τις εξομολογήσεις και ανυπόκριτες εκδηλώσεις «αγάπης» προχωρούσε τον Μάιο του 2009 ο

Τα παιδιά της πιάτσας Ν Τσιφόρος.


Η συνεργασία Χαρίλαου Φλωράκη και Κωνστα-ντίνου Μητσοτάκη. Το πλαίσιο είχαν διαμορφώσει η προσωπική σχέση των δυο ηγετών και η εφημερίδα «Πρώτη» του Χρήστου Καλογρίτσα 
Θα μπορούσε να ήταν ιστορία από ατό το  βιβλίο του όμως είναι πραγματικότητα το αλιεύσαμε από το  crimesonair και θυμήθηκα

και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις..μετά δύο ώρες....


Αγρίνιο: Επιτέθηκε στη μητέρα του απειλώντας να την κάψει με οξύ!
11-7-2016Μήνυση κατά του 36χρονου γιού της υπέβαλε μία 58χονη γυναίκα κατηγορώντας τον ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν μέσα στο σπίτι τους σε χωριό

Παραιτηθείτε φώναζε στην βουλή, τώρα στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς από εξόρμηση στην Μύκονο την Κομποστέλα του Αιγαίου.


φωτο αρχέιου
Και όλα αυτά στην Ελλάδα των  μνημονίων .Μην ξεχάσω και η Ε Ράπτη ήταν στο νησί αλλά κατά πληροφορίες εθεάθει στην κυριακάτικη λειτουργία.
Διαβάζω στο periodista.gr  Παρότι δεν έχει λήξει το ραμαζάνι ώστε να κάνουν την εμφάνισή τους τα βαριά πορτοφόλια των

Πως αντιδρούσαν οι υποχρεωτικά κωφάλαλοι στο παρελθόν και πως θα αντιδράσουν στο μέλλον οι αδικημένοι Έλληνες;



Ευχή να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις γιατί θα επιβεβαιωθεί το: Εκεί θέλει είσθαι ο κλαυθμός και ο τριγμός των οδόντων. (Ματθ.ιγ:49-50).
Μετά τα Μνημόνια όλοι λένε  ότι ο κόσμος δεν αντιδρά και κάθετε στους καναπέδες .Ρωτώ μήπως δεν είναι έτσι; Στην ιστορία του τόπου συνεχεία..