Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η αινιγματική αμηχανία του Ομπάμα

Οι σύμμαχοί του Ομπάμα επισημαίνουν πως η στάση του δεν είναι λανθασμένη, καθώς εκλέχτηκε για πρώτη φορά πρόεδρος με την υπόσχεση να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το Ιράκ και σταδιακά από το


Αμήχανος, απρόθυμος, ή απλά συνετός; Αυτό είναι το «αίνιγμα» αναφορικά με την εξωτερική πολιτική Ομπάμα στα «καυτά» μέτωπα του πλανήτη, Ουκρανία, Συρία, Ιράκ.
Τα «γεράκια» της Ουάσιγκτον, κι όχι μόνο, θεωρούν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος απλώς δεν

Κάμερον: Το Ισλαμικό Κράτος είναι η σοβαρότερη απειλή που έχουμε γνωρίσει

Κάμερον: Το Ισλαμικό Κράτος είναι η σοβαρότερη απειλή που έχουμε γνωρίσει


Η τρομοκρατία «δεν είναι καινούργιο πρόβλημα στη Βρετανία» δήλωσε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και υπενθύμισε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, τα παραδείγματα των επιθέσεων στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 και πιο πρόσφατα

Η ουκρανική κρίση και οι θέσεις-κλειδιά στην ΕΕ στο τραπέζι της Συνόδου Κορυφής

Η ουκρανική κρίση και οι θέσεις-κλειδιά στην ΕΕ στο τραπέζι της Συνόδου Κορυφής


Η συνεχιζόμενη κρίση στην Ουκρανία και η πιθανότητα νέων κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας, αλά και το ζήτημα της στελέχωσης των θεσιμών οργάνων της ΕΕ, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί αργά το απόγευμα του Σαββάτου στις Βρυξέλλες.
«Έχουμε καταστήσει σαφές ότι

Συνετρίβη Αντόνοφ στη Σαχάρα

Συνετρίβη Αντόνοφ στη Σαχάρα


Συνετρίβη τη νύχτα της Παρασκευής στην αλεγερινή Σαχάρα ένα φορτηγό αεροπλάνο, κοντά στο αεροδρόμιο Ταμανρασέτ μετέδωσε το πρακτορείο APS και επιβεβαίωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Αλγερίας.
Το Αντόνοφ 12 είχε απογειωθεί από

Μαίνεται πυρκαγιά στην Κίσσαμο Χανίων - Εκκενώθηκε οικισμός

Μαίνεται πυρκαγιά στην Κίσσαμο Χανίων - Εκκενώθηκε οικισμός


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06.30 το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισσάμου Χανίων και πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή με ένταση που φθάνει τα 8 μποφόρ.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή πυροσβεστική δύναμη με οχήματα από Χανιά, Κίσαμο και Βρύσσες, Κάνδανο και Ρέθυμνο, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής

Βρέφος 16 μηνών πέθανε ξεχασμένο από τους γονείς του σε πάρκινγκ

Φωτογραφία αρχείου


Ένα μωρό 16 μηνών πέθανε στο Λα Σο-ντε-Φον της βορειοδυτικής Ελβετίας αφού ένας από τους γονείς του το ξέχασε για πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα πάρκινγκ, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές του Νεσατέλ.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο

Πείσμωσε τώρα ο «κροκοδειλάκιας»

O Μπεχρά είναι αποφασισμένος να ακυρώσει τα εισιτήριά του για την Αμερική μέχρι να εγκλωβίσει τον Σήφη


Ασύλληπτος παραμένει ο «Σήφης» ο κροκόδειλος, που ήλθε τρεις φορές αντιμέτωπος με τον διάσημο ερπετολόγο χθες και προχθές τη νύχτα, αλλά ξεγλίστρησε σαν... χέλι και κρύφτηκε στο μεγάλο φράγμα.
Οπως φημολογείται, ο Σήφης δεν «κόμπλαρε» στο διαπεραστικό φως του φακού του Ολιβιέ Μπεχρά που

Τραγικό τέλος για νεαρή γυναίκα στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Τραγικό τέλος για νεαρή γυναίκα στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου


Τέλος στη ζωή της έδωσε μία νεαρή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε απαγχονισμένη στα σκαλοπάτια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.
Οπως αναφέρουν τοπικά μέσα

Δεν έχω τίποτα εναντίον του Θεού. Το φαν κλαμπ του δεν αντέχω