Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η μόνη αξία των οικονομικών προβλέψεων με τα στοιχεία του ΥΠ Οικονομικών είναι ότι κάνουν την αστρολογία να φαίνεται αξιόπιστη. Η λύση της κυβέρνησης σ’ ένα πρόβλημα είναι συνήθως εξίσου κακή με το πρόβλημα. Δι’ αυτό υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση που έχει ειπωθεί από τον σύντροφο Βλαδίμηρ Ίλιτς Λένιν,ότι ο μόνος τρόπος να συντρίψουμε τους αστούς είναι να τους λιώσουμε ανάμεσα στις μυλόπετρες της φορολογίας και του πληθωρισμού.

Θα το δούμε και αυτό?

Τέτοιες σκηνές όπως βλέπουμε στο βίντεο ελπίζω να μην τις δούμε στην χώρα μας. αλλά η πεθερά μου ότι όνειρο δει, βγαίνει, και μου είπε πρωί πρωί περίμενε και θα βλέπεις τέτοιες σκηνές καθημερινά, όποιος χρωστάει πάνω από δέκα ευρώ θα πηγαίνει για αναμόρφωση.


WE KEPT OUR TRADITION.


Το τι θα γινόταν είχα κάνει την ανάρτηση For the new goverment we need TRADITION διαβάστε τμήμα του άρθρου της κορυφαίας δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας Αριστέα Μπουγάτσου και τα συμπεράσματα δικά σας

Ο κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν είναι «επαρχιώτης στην Ομόνοια», όπως θα βόλευε ένας τέτοιων χαρακτηριστικών πρωθυπουργός «ορισμένου χρόνου». Ανήκει στην κυβερνώσα ελίτ, έχει εκπαιδευτεί απ’ αυτήν, όλη του η καριέρα είναι δρομολογημένη και πειθαρχημένη στα κέντρα που μεριμνούν ώστε μια παγκόσμια οικονομική δύναμη να υπαγορεύει στην πολιτική. Τα καρτέλ, οι πολυεθνικές, οι τράπεζες κ.ά., μέσα από τα think tank που διαθέτουν, διαλέγουν και τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν στα παγκόσμια κέντρα λήψης αποφάσεων. Διαλέγουν τους managers από τη μια, ενώ από την άλλη «κατασκευάζουν» πολιτικούς κ. Λουκάς Παπαδήμος, πρωθυπουργός-διασώστης της χώρας, με τη συμφωνία όλων, πλην της Αριστεράς, ανήκει στην παγκόσμια κυβερνώσα ελίτ.

Εδώ και χρόνια είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission) που «φτιάχνει» παγκόσμιους ηγέτες, προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα του καπιταλισμού, τώρα με όρους παγκοσμιοποίησης. Η Tri- lateral από τα δημοσιευμένα ντοκουμέντα της πασχίζει να διαχειριστεί την πολιτική σταθερότητα, χωρίς υπερβολική δημοκρατία, υπεραμύνεται της ελεύθερης διακίνησης κεφαλαίων, ασφαλώς δεν είναι συνωμοσία, αλλά αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου κεφαλαίου, που αποδέχεται μόνο την «υπαλληλοποιημένη πολιτική» ή τους εκπαιδευμένους απ’ αυτήν τεχνοκράτες. Χθες, ένα μέλος της Trilateral ανέλαβε τα ηνία στην κυβέρνηση των Αθηνών. Έχει προηγηθεί επιτήρηση και επέλαση του ΔΝΤ, της ΕΚΤ κ.ά., ενώ αυτό που έπεται -σίγουρα- δεν είναι ο θρίαμβος της πολιτικής.