Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Αποκλειστικό!!!! Συνέντευξη με τον Ν. Μιχαλολίακο ενδιαφέρουσες οι θέσεις του



Ερώτηση: Κύριε πρόεδρε είστε  πολύ συγκεντρωτικός τι σημαίνει για εσάς δημοκρατία?
Μιχ: Δημοκρατία είναι η παθολογική πίστη στη συλλογική σοφία της ατομικής άγνοιας
Ερώτηση: Στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά σας θα είναι πάρα πολύ μεγάλα ίσως να είσαστε και πρώτο κόμμα , θα θέλατε να μας πείτε τι σημαίνει για εσάς ελευθερία και αν

Dom Helder Camara, 1909-1990, Βραζιλιάνος Αρχιεπίσκοπος βοήθησε τους φτωχούς και αντιτάχθει στη στρατιωτική χούντα



Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.

Η σταθερότητα στις αποφάσεις είναι συχνά απλό δείγμα βλακείας. Δείχνει ανικανότητα να σκεφθείς το ίδιο πράγμα δυο φορές.



Πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους μετανάστες και να δημιουργηθούν χώροι φιλοξενίας για όσους δεν διαθέτουν άδεια παραμονής. Αντώνης Σαμαράς Μάρτιος 2012.

Γίνομαι πιο καλός άνθρωπος όταν διαβάζω κάτι τέτοια. Εσείς;



 "Όταν ο Κύριος ο Θεός σου σε φέρει εις την γην εις την οποία υπάγεις δια να κληρονομήσης αυτήν (θεωρείται όλη τη γη δική τους) ...και όταν σού παραδώση τούς κατοίκους της ενώπιόν σου θέλεις πατάξη αυτούς. Δεν θέλεις κάμη συνθήκη μετ' αυτών ουδέ θέλεις δείξη έλεος προς αυτούς... Τούς βωμούς τους να καταστρέψετε, τα αγάλματα να τα συντρίψετε, τα άλση τους να κατακόψετε και τα γλυπτά τους να κατακάψετε, επειδή εσύ είσαι λαός άγιος εις Κύριον τον θεόν σου. Σε εξέλεξε Κύριος ο θεός σου δια να είσαι εις αυτόν λαός εκλεκτός".
 'Δευτερονόμιον'

Και ανίκανη και ανόητη η γραφική υπουργός Τουρισμού Ελλάδας



Ολγα κεφαλογιάννη Απίστευτα και κωμικά πράγματα διαβάζουμε στις ειδήσεις από την Ελλάδα:
«Την καμπάνια ''Ελλάδα η πλουσιότερη χώρα του κόσμου'' παρουσίασε (4 Ιουλίου '13)  η υπουργός Τουρισμού 'Ολγα Κεφαλογιάννη. Αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά βίντεο τα οποία θα αναρτηθούν σταδιακά στο διαδίκτυο και θα προβληθούν ως κοινωνικό μήνυμα στα