Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλος για την Πύλαρο;



Επίσημη επίσκεψη Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Ισραήλ.
 Το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάζει εδώ ή στην Ιερουσαλήμ;

Κάποτε πήγαιναν στα Σούσα τώρα πάνε κατά Ισραήλ μεριά.



Να τον δούμε με κιππάχ και τι στο κόσμο!Αυτό το καπελάκι το περίεργο που φοράνε όλοι όσοι επισκέπτονται το Ισραήλ και προσκυνάνε. Παλιά πηγαίναν οι Έλληνες και τους λέγαμε Χατζίδες, τώρα πάνε και τους λέμε προσκυνημένους.
Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά

Επιστολή αδελφού Σωφρονίου προς τον αδελφό Ευλάμπιο ηγούμενο της Μονής Κουτσουκαρίου(Φυλακές Κορυδαλλού). Και Βοήθειά Μας!



Αδελφέ Ευλάμπιε,
Μετά τις τόσες και τόσες παραινέσεις μου είσαι ακόμα ανεπίδεκτος. Το ποίμνιό σου δυσανασχετεί ύστατη άμυνά σου πρέπει να είναι οι γραφές.  Κάποια κομμάτια από τις οποίες θα σου προτείνω για όσους αμφισβητούν την Τρόικα, τις αποφάσεις της, και τους νόμους του Άρχοντα Σαμαρά. Εφόσον γίνουν,,

Λόγω περικοπών: Οι νέες αθλητικές σχολικές εγκαταστάσεις


Η κυβέρνηση χωροθετεί για τους νεοαστέγους.

Τα συναρμόδια υπουργεία εργάζονται εντατικά για την ανεύρεση κατάλληλων χώρων, στα οικοδομικά όρια κάθε πόλεως. Το κόστος της ενοικιάσεως του χώρου θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω. Σκέπτονται να χρεώνουν διαφορετικές τιμές για όρθιους και εργένηδες. 

Επιστροφή στο Χογκουαρτς- Κόστα Ναβαρίνο