Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

τιτινα


Διάλογος


Καθηγητής: Λοιπόν, πιστεύεις στην Δημοκρατία;
Φοιτητής: Βεβαίως, κύριε.
Καθ.: Είναι καλή η Δημοκρατία;
Φοιτ.: Φυσικά.
Καθ.: Είναι  παντοδύναμη η Δημοκρατία;
Φοιτ.: Ναι
Καθ.: Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο παρότι ότι ζητούσε ίσα δικαιώματα με ένα πλούσιο για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ήταν υπέρμαχος της Δημοκρατίας . Οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν ......

ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΛΠ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

Σοκ από το Ισραήλ:Ο Νετανιάχου υποβαθμίζει τις σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Στο Ισραήλ, προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στην Τουρκία, πως η βελτίωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, είναι "συμπτωματική" και οχι "στρατηγική".
Αυτό φαίνεται απο τις δηλώσεις του Βενιάμιν Νετανγιάχου στους Τούρκους δημοσιογράφους....

ΨΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…….


ΨΈΜΑΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΨΈΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ : Η Απάτη των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»

Απο την αρχή έως το τέλος το άρθρο είναι κατασκευασμένο απο γραφείο προπαγάνδας τα πρωτόκολλα εκλάπησαν απο πράκτορα της  ορχάνα και δημοσιεύτηκαν και για φόβο των Ιουδαίων στο τέλος ο παπαγάλος  BLOGGER καταλήγει:

Αν θέλετε πάντως τη δική μου άποψη, όποιος επιμένει ότι τα τα «Πρωτόκολλα» είναι αυθεντικά, είναι είτε ακροδεξιός εθνικιστής, είτε απατεώνας, είτε παραπληροφορητής…
Θα απαντήσω σε απορείες στα σχόλια
Και να γράψω μόνον τούτο: Προς  υπεράσπιση τους μέχρι εχθές οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ έδειχναν μια απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών του 1969 όταν ο Μ Νταγιάν αλώνιζε στο κολονάκι .

Ένας Γερμανός αντισημίτης συγγραφέας, ο Χέρμαν Γκέντσε (Hermann Goedsche) είχε παραχαράξει το βιβλίο του Ζολί, με τον εξής απλό τρόπο: Όπου ο Ζολί έγραφε «ο Αυτοκράτωρ», ο Γκέντσε έβαλε τις λέξεις «οι Εβραίοι». Έτσι, έγραψε το 1868 το μυθιστόρημα με τίτλο Biarritz, το οποίο υπέγραφε με το αγγλικό ψευδώνυμο sir John Retcliffe.
Στο Biarritz περιγράφεται η δράση μιας εβραϊκής ομάδας συνωμοτών που σχεδιάζει να κατακτήσει τον κόσμο. Φυσικά, το μυθιστόρημα είναι φανταστικό και ο Γκέντσε, αν και δηλωμένος αντισημίτης, δεν ισχυρίστηκε ποτέ το αντίθετο.

Ένα κεφάλαιο του Biarritz ονομάζεται Στο Εβραϊκό Κοιμητήριο στην Πράγα ......