Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πολλές φορές βρίσκω πού πρέπει να πάω ξεκινώντας για κάπου αλλού.



Όταν δουλεύω σ’ ένα πρόβλημα, δεν ασχολούμαι ποτέ με το αισθητικό μέρος. Σκέφτομαι μόνο πώς θα λύσω το πρόβλημα. Όταν τελειώσω όμως, αν η λύση δεν είναι ωραία, ξέρω ότι είναι λάθος.

Να γιατί καταστράφηκε η πατρίδα μας: Θαυμάστε 'Ελληνες πολιτικούς - ''γαϊδούρια''


«...Αρκετοί από τους νεοεκλεγέντες βουλευτές στις 6 Μαίου, έθεσαν επίμονα θέμα καταβολής ολόκληρου του (μηνιαίου) μισθού τους στο προεδρείο της Βουλής, για τις λίγες ώρες που θα λειτουργήσει το Kοινοβούλιο ώσπου να διαλυθεί εκ νέου λόγω εκλογών...Υπήρξαν δε και πιο προωθημένες απόψεις που ζήτησαν να πληρωθούν από την 7η Μαΐου έως την ημερομηνία τον επόμενων εκλογών, δηλ. για δύο μήνες...»

Μνημόνιο ή μνημόσυνο;



Εάν τύχει και αρρωστήσετε και χρειάζεστε νοσοκομειακή περίθαλψη  να είστε προετοιμασμένοι. Εχτές χρειάστηκε να συνοδέψω συγγενικό μου πρόσωπο σε νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου, από τις 3 μ.μ. έως της 5μ.μ. περιμέναμε στα εξωτερικά

Αρχίζει η πιό βρώμικη προεκλογική περίοδος. Εκβιάζεται ο λαός



Τα διεφθαρμένα κρατικοδίαιτα ''κόμματα εξουσίας'' (Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ) και οι συνεργάτες τους ''νταβατζήδες-μαυραγορίτες'' (ΜΜΕ), εκβιάζοντας, προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν τα δικά τους συμφέροντα και αυτά των ξένων δανειστών, αδιαφορώντας γιά τον ελληνικό λαό... N.Δ. και ΠΑΣΟΚ, δεν ρώτησαν τον λαό γιά τα μνημόνιά τους. Τον εξαπάτησαν, τον εξαθλιώνουν.

Τι προβλέπει ο νόμος για τις νέες εκλογές


Η πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών θεωρείται η 17η ιουνίου καθώς η βουλή όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως θα ανοίξει την Πέμπτη 17 Μαΐου με την ορκωμοσία των βουλευτών, την Παρασκευή θα γίνει η εκλογή του