Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Γιγάντια χελώνα σουλατσάριζε στο Λος Αντζελες

Γιγάντια χελώνα σουλατσάριζε στο Λος Αντζελες


Ενα διαφορετικό κυνηγητό εξαπέλυσε η αστυνομία στην Αλάμπρα του Λος Άντζελες, καθώς κινητοποιήθηκε για να «τσακώσει» μία γιγάντια χελώνα, ονόματι Κλαρκ, που ξέφυγε στους δρόμους της πόλης.
«Η χελώνα προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά οι αστυνομικοί μας ήταν ταχύτεροι», ανέφερε σε ανακοίνωσή του

Σχέδιο λύσης για την Αργεντινή από 4 τραπεζικούς κολοσσούς

Αργεντίνοι διαδηλώνουν υπέρ της προέδρου, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ, που δίνει μάχη με τα διεθνή hedge funds τα οποία δεν συμμετείχαν σε πρόσφατο διακανονισμό για το κρατικό χρέος της χώρας


Σχέδιο εξόδου της Αργεντινής από την κρίση φέρεται να επεξεργάζεται ομάδα ιδιωτικών τραπεζών λίγα 24ωρα μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση Κίρχνερ και στα hedge funds, που οδήγησε τη χώρα και επίσημα στη χρεοκοπία.
Το αίτημα της λατινοαμερικανικής χώρας για αντικατάσταση του μεσολαβητή Ντάνιελ Πόλακ απέρριψε, στο

Χωρίς τέλος η σφαγή των νηπίων

Χωρίς τέλος η σφαγή των νηπίων


Αδιαλλαξία, σχολεία... καταφύγια που βάφονται στο αίμα αθώων και διπλωματικές προσπάθειες που πέφτουν στο κενό είναι η τραγική σύνοψη του πολέμου στη Γάζα που μετράει 28 ημέρες.
Χθες, ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν ακόμα ένα σχολείο της UNRWA στη Ράφα, το οποίο φιλοξενούσε περίπου

Επτάωρη εκεχειρία στη Γάζα



Η επτάωρη μονομερής εκεχειρία που τέθηκε σε ισχύ στις 10 το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει –εκτός απροόπτου- έως τις 5 το απόγευμα θα ισχύσει σε όλες τις περιοχές, εκτός από κάποιες της πόλης της Ράφας όπου χερσαίες ισραηλινές δυνάμεις έχουν

Χωρίς «σωσίβιο» πολλές παραλίες

Περίπου 450 είναι οι παραλίες, σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες οι διαχειριστές τους έχουν την υποχρέωση να προσλάβουν ναυαγοσώστες


Στο παρά πέντε, και με τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού να ανήκουν στο παρελθόν, χρειάστηκε να φτάσουμε και φέτος για να επανδρωθούν οι παραλίες της Ελλάδας με ναυαγοσώστες.Παρά τους εκατοντάδες πνιγμούς πολιτών που καταγράφονται κάθε χρόνο, οι καθυστερήσεις στη διαδικασία πρόσληψης των ανθρώπων που έχουν εκπαιδευτεί για να σώζουν ζωές ήταν μεγάλες και το 2014. Είναι χαρακτηριστικό πως

Εκτός ΑΕΙ 200.000 αιώνιοι φοιτητές

Εκτός ΑΕΙ 200.000 αιώνιοι φοιτητές


Eκτός πανεπιστημίων και ΤΕΙ θα βρεθούν από τον επόμενο μήνα κοντά στους 180.000-200.000 αιώνιοι φοιτητές που δεν μερίμνησαν έως τον Ιούλιο να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.
«Φθάσαμε στον νομοθετικά καθορισμένο χρόνο και έτσι ο νόμος θα εφαρμοστεί, δηλαδή θα διαγραφούν από τα ιδρύματα όσοι δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους.


Είμαστε σε συνεχή συνεννόηση με τα

Τρία χρόνια για να απολυθεί παιδόφιλος δικαστικός

Τρία χρόνια για να απολυθεί παιδόφιλος δικαστικός


Απολύθηκε από το δικαστικό σώμα ο διοικητικός δικαστής που καταδικάστηκε σε 6ετή κάθειρξη προ 3ετίας (έκτοτε τέθηκε σε αργία) για κατ' εξακολούθηση αποπλάνηση του ανήλικου παιδιού του!
Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας απέκρουσε όλους τους ισχυρισμούς του 49χρονου πρώην

Παγίδευε τις ανήλικες στο Διαδίκτυο

Παγίδευε τις ανήλικες στο Διαδίκτυο


Διαδικτυακό «καρτέρι» σε ανήλικες μαθήτριες είχε στήσει ο 49χρονος δάσκαλος, υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου των Σερρών και πατέρας τεσσάρων παιδιών, που συνελήφθη πριν από λίγες μέρες για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο

Η βροχή έσωσε τα 9 άλογα μετά την κτηνωδία στον Αχέροντα

Η βροχή έσωσε τα 9 άλογα μετά την κτηνωδία στον Αχέροντα


Κριθάρι εμποτισμένο με κάποιο φυτοφάρμακο ήταν το θανατηφόρο δόλωμα με το οποίο ασυνείδητοι επιχείρησαν να εξοντώσουν 11 πανέμορφα νεαρά άλογα σε αγροτουριστική επιχείρηση που διοργανώνει ιππικές περιηγήσεις στις πηγές του ποταμού Αχέροντα.
Το πρωτοφανές περιστατικό, που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο πανελλήνιο, είχε ως αποτέλεσμα τον

Εβραίοι που διέπρεψαν στον στρατό του Χίτλερ

Magnify Image


Από δημιουργίας του έχει καταφέρει να επικρατήσει των αντιπάλων του χάρη στην σκληρότητα και την μαχητική του επιδεξιότητα. Για 66 περίπου χρόνια ο Ισραηλινός στρατός εξασκείται σχεδόν ασταμάτητα διεξάγοντας αναρίθμητους πολέμους εναντίον μερικές φορές 6 ή 7 κρατών ταυτόχρονα επιτυγχάνοντας όχι μόνο να μην χάνει εθνικό