Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η Αυλή των Θαυμάτων



Αυτό που ξέχασε να γράψει ο Μάκης είναι ότι η Πασχαλίνα Καλαγιά ήταν υποψήφια βουλευτής με την Πολιτική Άνοιξη του κ. Αντώνη Σαμαρά, ενώ διατελεί εδώ και 20 χρόνια περίπου δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος


Στους «κοιτώνες» της 6ης πτέρυγας του Κορυδαλλού κατοικοεδρεύει ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μετά από μία τριήμερη «περιήγηση» του σε νοσοκομεία και ψυχιατρικές πτέρυγες, προκειμένου να αποφύγει τον εγκλεισμό. Παρέα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Λάκη Γαβαλά, τον Σαχπατζίδη, τον Μάκη Ψωμιάδη, τον Παύλο Ψωμιάδη της Αspis Bank, τον Κώστα Γιαννίκο και άλλους περισσότερο ή λιγότερο γνωστούς.

Στα «μετόπισθεν» παραμένουν οι συνεργάτες και

Ελλιπές το άρθρο του Crimesonair



Ξέχασες αγαπητέ φίλε, ή δεν ξέρεις κρίνοντάς σε με επιείκεια.   Δεν αναφέρεις στο άρθρο σου ότι  ο συγκεκριμένος ευτραφής όπως τον αναφέρεις σωματοφύλακας από το Μυλοπόταμο πριν εργαστεί σε Κοσκωτά- Λαυρεντιάδη από τα νεανικά του χρόνια ήταν σωματοφύλακας σε εφοπλιστή Κρητικό μεγαλο-οικονομικό παράγοντα της Ελλάδας και όχι μόνο. Σε μία στιγμή ανάγκης του ο εφοπλιστής χρειάστηκε χρήματα και τα δανείστηκε από τον Κοσκωτά και σε ύψιστη χειρονομία υποχρέωσης ο καραβοκύρης έδωσε σαν μέγα δώρο τον σωματοφύλακα αυτό στον Κοσκωτά. Πριν 11 χρόνια έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα του οργανισμού είχε αφιερώσει δισέλιδο με τη ζωή του και ότι είχε εκπαιδεύσει  αν και νεαρό παιδί τη φρουρά του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη. Η μόνη κατηγορία που μπορείς να του προσάψεις είναι ότι κάνει σωστά τη δουλειά του και τίποτε άλλο. 



Ο κοινός σωματοφύλακας σε Λαυρεντιάδη-Κοσκωτά


 Ορεσίβιος από το Μυλοπόταμο

Στόχος μας δεν είναι να "ενοχοποιήσουμε" τον πρώην σωματοφύλακα του Κοσκωτά, απλά το παραθέτουμε ως στοιχείο του αποκαλυοτικού ρεπορτάζ, γιατί κάποιοι κουβαλούν τη δική τους ιστορία ...

Στον «Αγγελικά» πλασμένο «κόσμο της νύχτας» είναι κοινό μυστικό   πως τον πρώτο λόγο στη φύλαξη του Λαυρεντιάδη έχει «ευτραφής» Κρητικός με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, που υπήρξε η «σκιά» του μεγαλοαπατεώνα Κοσκωτά την περίοδο της παντοδυναμίας του. Ο ιδιώτης αυτός έχει επανδρώσει τη «φρουρά» του Λαυρεντιάδη με συντοπίτες του από τα Ζωνιανά, ενώ κάτοικοι της περιοχής στη Βάρη είχαν συνδυάσει την οδό Νικολάου  Μαρώνη με «μαυροπουκαμισάδες» να  μπαινόβγαινουν στη βίλα και να «χτενίζουν» το χώρο. Οι «φουσκωτοί» αυτοί είχαν επιφορτιστεί και με την φύλαξη των παιδιών και της συζύγου του 40χρονου, αφού στον περίγυρό του ο ίδιος φέρεται να είχε εκφράσει φόβους και για τυχόν απαγωγή τους. Σε αναγνώριση μάλιστα των χρήσιμων  υπηρεσιών του ο Λαυρεντιάδης  είχε … χρήσει  τον Κρητικό, παλιό σωματοφύλακα του Κοσκωτά, και «υπεύθυνο λειτουργίας» του εργοστασίου φωσφωρικών λιπασμάτων που διαθέτει στην Καβάλα.  



Θέλετε να ξέρετε την αλήθεια; Θα σας την πώ!!!!!



Υπάρχουν τρεις αρχές στην ανθρώπινη ύπαρξη: η αρχή της σκέψης, η αρχή της ομιλίας και η αρχή της πράξης. Κάθε σύγκρουση ανάμεσα σε μένα και στον πολιτικό μου αντίπαλο   προέρχεται από το ότι δεν λέω αυτό που εννοώ και δεν κάνω αυτό που λέω.

Μόνο ο Σωκράτης ήξερε, μετά από μια ζωή συνεχούς μόχθου, ότι δεν ήξερε τίποτα. Τώρα, κάθε πολιτικός ξέρει τα πάντα. Πώς κατάντησε τόσο εύκολο;



Κύριοι Πολιτικοί επειδή χολώνετε στις διενέξεις σας  διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ και αποστηθίστε τα παρακάτω ώστε να είναι παραγωγικές οι αντιπαραθέσεις σας.  

Όσα πιο λίγα ξέρει κανείς, τόσο πιο