Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Δικαιώθηκε ο τυφλός μαθητής που ζητούσε το αυτονόητο από το ΑΠΘ

image


Ήρθε η δικαίωση μετά από μήνες για τον αριστούχο τυφλό μαθητή, ο οποίος θα μπορεί να παρακολουθεί μαθήματα στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια συνοδού. Ο Αργύρης Κουμτζής, τελειόφοιτος του 1ου Λυκείου Πεύκων, έχει αποκλειστεί από το Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ με το αιτιολογικό ότι ο εσωτερικός κανονισμός της Σχολής Φυσικών Επιστημών δεν

Έβαλε μπουρλότο στο σπίτι του για να σκοτώσει μία αράχνη

Έβαλε μπουρλότο στο σπίτι του για να σκοτώσει μία αράχνη


Λίγο έλειψε να κάψει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο ένας άνδρας στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών στην προσπάθειά του να σκοτώσει ...μία αράχνη που εντόπισε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο άνδρας χρησιμοποίησε ένα σπρέι μπογιάς και έναν αναπτήρα -ως

Εξυπνοι φακοί επαφής για πρεσβύωπες και... διαβητικούς

Οι έξυπνοι φακοί επαφής θα μπορούν να μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα


«Σάρκα και οστά» θα πάρουν σύντομα οι έξυπνοι φακοί επαφής της Google. Σε συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρεία Novartis ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός θα αναπτύξει φακούς επαφής για όσους έχουν πρεσβυωπία αλλά και... για τους διαβητικούς.
Οι πρώτοι θα βοηθούν στην επαναφορά της εστίασης του ματιού στα κοντινά αντικείμενα, ενώ οι τελευταίοι θα καθιστούν ευκολότερη και λιγότερο επίπονη τη

Δάσκαλος αποπλανούσε μαθητές

Δάσκαλος αποπλανούσε μαθητές


Με δέλεαρ ένα χαρτζιλίκι 2-3 ευρώ και ένα αναψυκτικό ή μια κρέπα που κερνούσε σε καφετέριες, φέρεται πως παρέσερνε τους ανήλικους μαθητές του ο 47χρονος δάσκαλος σε κωμόπολη των Σερρών, ο οποίος προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια κατά συρροή επί χρήμασι κατά ανηλίκων.
Η αποκάλυψη της υπόθεσης έχει

Εχτισε καριέρα με πτυχίο του εξαδέλφου

Ο Θ. Κουκακης, διοικητής μέχρι πρόσφατα στο Νοσοκομείο Γρεβενών


Με το πτυχίο ψυχολογίας του... εξαδέλφου του, που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο, έκανε καριέρα ως μάνατζερ νοσοκομείων ο... εκτελωνιστής Θόδωρος Κουκάκης, ο οποίος παύτηκε από τα καθήκοντά του με απόφαση του υπουργού Υγείας Μ. Βορίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελός του ελέγχθηκε από την αρμόδια 3η Υγειονομική Περιφέρεια