Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ο ΗΡΩΑΣ και τα πολιτικά γκόλουμ


Αν ένας γάιδαρος σε κλωτσήσει, δεν έχει νόημα να τον κλωτσήσεις και εσύ
 Έλεγε ο Σωκράτης έτσι παραθέτω τις φωτογραφίες

και υπενθυμίζω το μίσος( το διαχρονικό) των Πάγκαλών για τους Έλληνες ;Στην ΤΖΙΑ ήταν  πρόξενος της Γαλλίας, πρόγονος του Θόδωρου και πέρασε ένας Αρματολός και του έκλεψε την γυναίκα .
Ο δικτάτωρ Πάγκαλος απαγόρευσε την λειτουργία Βορειοηπειρωτικών συλλόγων τότε. Ο εγγονός  του γαλλομαθής έχασε την σημαία στα Ίμια από τον αέρα
.Από που κρατάει η σκουφιά σου ρε ΜΟΥΤ ΜΕ ΚΕΠ  ΝΤΕΡΙ ΠΕΡ ΝΤΕΡ που θα έλεγε και ο συντοπίτης σου Βασίλης Λάσκος αν ζούσε.

Απίστευτες μπίζνες στα ΤΑΧΙ με πολυεθνικές που στοχεύουν στο..Περού και στη Χιλή Τα κέρδη στη Γερμανία με επίσημη υποστήριξη Μητσοτάκη-Γεννηματά.


Πριν μερικές ημέρες η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αφιέρωσε μια σελίδα με ένα δημοσίευμα για τις επιδόσεις της εταιρείας UBER (εφαρμογή για ταξί κλπ) κάθε άλλο παρα κολακευτικό.
Tο δημοσίευμα, που αναδημοσιεύει ρεπορτάζ απο το εξωτερικό αναφέρεται στις μεγάλες ζημιές που έχει η εταιρεία και

Αν ξαναγίνει πόλεμος στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει από κάποια μαλακία στα Βαλκάνια.


Δεν ελέγχει χθες αλλά έχει ειπωθεί από τον Otto von Bismarck, 1815-1898 , τον πρώτο Γερμανό καγκελάριο. Εικάζω ότι πρέπει να σκεπτόταν την χώρα μας όταν έλεγε:

Με κακούς νόμους και καλούς δημόσιους λειτουργούς είναι ακόμα δυνατόν να κυβερνήσεις. Με κακούς δημόσιους λειτουργούς όμως,