Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΛΟΥΤΑΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ

+15% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΟΥ,

AΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ;

ΜΗΠΩΣ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ;

E. ΛΟΓΧΗ

Εξ Αποκαλύψεως

Νικολό Μακιαβέλι τουλάχιστον ας τον διαβάσουν

  • Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί ένας ηγεμόνας είναι αυτή που δίνουν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν.
  • Δεν πρέπει ποτέ να αφήνει κανείς να συνεχίζεται μια ανωμαλία για να αποφύγει έναν πόλεμο, γιατί δεν τον αποφεύγει. Αλλάζουν μόνο οι συνθήκες προς όφελος των αντιπάλων του.
  • Ο ηγέτης αποκτά κύρος με το να είναι είτε αληθινός φίλος είτε πραγματικός εχθρός. Δηλαδή παίρνει θέση, καθαρά, υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς. Αυτή η τακτική έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από την απλή ουδετερότητα.
  • Οι πρίγκιπες και οι κυβερνήσεις είναι, μακράν, τα πιο επικίνδυνα στοιχεία σε μια κοινωνία.
  • Ο πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις.
  • Συμβαίνει, όλοι οι ένοπλοι προφήτες να είναι νικητές και οι άοπλοι να χάνονται.
  • Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι.
  • Μια αλλαγή αφήνει την πόρτα ανοιχτή για να μπουν και άλλες.
  • Η φιλοδοξία είναι τόσο δυνατό πάθος, που όσο ψηλά και αν φθάσει κανείς δεν είναι ικανοποιημένος.
  • Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
  • Μόλις κυριαρχήσει σε μια πόλη ένας κυβερνήτης, θα πρέπει να σκεφθεί τι τιμωρίες θα επιβάλει. Πρέπει να τις επιβάλει όλες μια κι έξω και να μην τις ανανεώνει κάθε μέρα.
  • Οι άνθρωποι ξεχνούν περισσότερο το θάνατο του πατέρα τους παρά την απώλεια της περιουσίας τους.

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Και οι κρίνοντες, κρίνονται ।Αυτό είπε ο κ Χατζηνικολάου σήμερα. Παίρνω λοιπόν το θάρρος, αφού πρεσβεύει αυτά που λέει, να τον κρίνω.Ο Δημοσιογράφος λέει τις ειδήσεις και τα γεγονότα .
Τώρα το πως μαθαίνει τις ειδήσεις, το καταλαβαίνει ο καθένας, όταν ακούει να λέει ότι ο κύριος Εγγονίδης, ο ακροατής μας από την Γερμανία, μας πληροφορεί ότι η Μπιλτ σήμερα έχει πρωτοσέλιδο τον Γεώργιο Παπανδρέου. Μετά συνεχίζει ο κύριος Χατζηνικολάου και λέει ότι υπάρχει φοροδιαφυγή, διότι οι Έλληνες σκέφτονται ότι το κράτος δεν τους παρέχει αυτά που πρέπει।Δικαιολογημένα τα λέει ο άνθρωπος αν κρίνουμε οτι ζει σε γυάλινο σπίτι και ο real στεγάζεται σε γυάλινο Πύργο και όπως είναι εργασιομανής και αυτοδημιούργητος κινείται μεταξύ γυάλινων κτηρίων και άντε να κάνει μια παραχώρηση στον εαυτό του και να πάει στο τένις κλαμπ.
Που να ξέρει τι γίνεται έξω από αυτά, κουκιά τρώει, κουκιά μαρτυράει Το κράτος κύριε χατζηνικολαου, είμαστε όλοι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί, που δεν λέτε λέξη για αυτούς। Εμείς πληρώνουμε τους φόρους μας μέχρι σεντς και εσείς τους πληρώνετε αλλά υπάρχουν και κάποιοι από τον κύκλο σας που τους βλέπουμε στα μανταλάκια ,ότι πήγαν σακούλες των σκουπιδιών στην τράπεζα η ότι τους σταμάτησαν σε σύνορα της αλλοδαπής και είχαν πάνω τους επιταγές εκατομμυρίων, η ότι χρωστάνε στο δημόσιο και μπλόκαραν τις μισές καταθέσεις τους κλπ κλπ Τι να υποθέσω κ χατζηνικολαου, όταν προ ήμερων ακούω τον Γιάννη Ντάσκα να εξομολογείται στην εκπομπή του στο ράδιο ότι,κάποτε τον φώναξε ο Κουρής και του λέει: ελα να κάνεις μια εφημερίδα, αλλά δεν θα γράψεις ποτέ για τους Βαρδινογιάννηδες Τι να υποθέσω εγώ?Ότι εσείς είσθε ο μοναδικός άμωμος,ο real ,ας είναι το πιστεύω, αλλά συνεργαστείτε με πρακτορεία ειδήσεων και να λέτε ειδήσεις. Μην περιμένετε από τον κ Εγγονίδη η από τον Γιώργο από το ψιλό χωριό να σας μεταφέρουν ειδήσεις από ότι διαβάζουν και μην κατηγορείτε τον κόσμο. Τολμήστε να ανακατευθείτε με τον κόσμο, να μάθετε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τα συμπεράσματά σας να είναι, αποτέλεσμα τριβής
Με εκτίμηση και οι κρίνοντες, κρίνονται.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ


Η λύση που προτείνω είναι δοκιμασμένη ,κατά το παρελθόν, επί τουρκοκρατίας। Γράψετε την περιουσία σας σε μοναστήρια και να στείλετε ένα μέλος της οικογενείας σας να μονάσει και κανένας , όποιο καθεστώς και να υπάρξει, ΔΝΤ, Ελληνική κυβέρνηση η κάτι άλλο, δεν θα μπορεί να πειράξει ούτε ένα μέτρο από αυτά που έχετε η να ζητήσει φόρους। ΑΓΕΤΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ.