Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Σοκ στο Μπρούκλιν: Άγνωστος μαχαίρωσε δύο ανήλικα παιδάκια. Νεκρό εξάχρονο αγόρι



Άγνωστος δράστης μαχαίρωσε για αδιευκρίνιστους λόγους ένα εξάχρονο αγοράκι και ένα επτάχρονο κοριτσάκι, το βράδυ της Κυριακής στο Μπρούκλιν.
Η εφτάχρονη Mikayla Capers  νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο εξάχρονος κατέληξε στα τραύματα του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το ένα από τα θύματα βρέθηκε έξω από ένα κτίριο σε

Κουβέιτ: Τέλος το μπικίνι και για τις τουρίστριες- Κορίτσια μόνο ολόσωμο!



Οριστική απαγόρευση σε όλες τις "προκλητικές" εμφανίσεις στους δημόσιους χώρους θέτει δια νόμου το Κουβέιτ.
Σύμφωνα με τη Washington Post, οι Αρχές της χώρας αποφάσισαν να απαγορεύσουν τα μπικίνι και τα αποκαλυπτικά μαγιό σε πισίνες και ξενοδοχεία, τόσο για τις γυναίκες της χώρας, όσο και για τις τουρίστριες.
ο επικεφαλής της Εθνοσυνέλευσης της χώρας, Χάμνταμ Αλ Αζέμι, ενέκρινε τον σχετικό νόμο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα της χώρας, ο νόμος δεν διευκρινίζει τι θεωρείται "γυμνό" και "προκλητικό". Η διάταξη επικεντρώνεται ωστόσο στις γυναίκες που φορούν μπικίνι σε πισίνες, ξενοδοχεία και παραλίες.

Αίτηση για χορήγηση ασύλου στη Βραζιλία έχει υποβάλλει ο Σνόουντεν



Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος καταζητείται από τις αμερικανικές αρχές και βρίσκεται στη Ρωσία, όπου του έχει χορηγηθεί προσωρινό πολιτικό άσυλο, δήλωσε σε χθεσινή τηλεοπτική του συνέντευξη ότι υπέβαλε αίτηση ασύλου στη Βραζιλία.
"Θα μου άρεσε πολύ να ζω στη Βραζιλία", είπε ο πρώην αναλυτής της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας (NSA) στον βραζιλιάνικο τηλεοπτικό σταθμό Globo TV.
Το προσωρινό άσυλο που του έχει

Ο Χουάν Κάρλος παραιτείται και παραδίδει το θρόνο στο γιο του- Πάρε μαθήματα Ελισάβετ!



Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος θα παραδώσει τον θρόνο στο γιο του και πρίγκιπα διάδοχο Φελίπε.
Η επίσημη ανακοίνωση έγινε από τον πρωθυπουργό της χώρας Μαριάνο Ραχόι.
Θα προηγηθεί κατάθεση πρότασης για την τροποποίηση του συντάγματος που θα επιτρέπει την

ΜΗΝΥΜΑ "ΒΟΜΒΑ" ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ, ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ.....



ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ "ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ", ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (απο κοινόβια και μή) ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "Η κατάσταση ΔΕΝ πάει άλλο"!!!
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ

Έκλεβαν το παγκάρι από..... Βαρεμάρα.

Συνταξιούχοι ελβετοί έκλεβαν το παγκάρι από βαρεμάρα


Η πλήξη και η ανία σε μια από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη οδήγησαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων σε κάτι τολμηρό: έκλεβαν το παγκάρι της εκκλησίας. Για την ακρίβεια, ο 73χρονος κράταγε τσίλιες και η 70χρονη σύζυγός του άδειαζε το

Γυναικολόγος προσφέρει υπηρεσίες...ορθοπεδικού στα επείγοντα



Είναι από τις στιγμές που ένας γιατρός είναι η ελπίδα σου, όταν μεταβαίνεις στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Κομοτηνής, για να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα υγείας, μικρό ή μεγάλο, δικό σου, του παιδιού σου, ενός φίλου σου. Και εκεί φυσικά περιμένεις να βρεις γιατρό, που

"Η Ελλάδα έσβησε την άρνησή μου για διακοπές και την επιστροφή των Μαρμάρων"



Με άρθρο του στη δημοφιλή βρετανική εφημερίδα ο πολυβραβευμένος συγγραφέας και δημοσιογράφος Χάουαρντ Γιάκομπσον (Howard Jacobson) εξηγεί πώς ένα ταξίδι στην Ελλάδα τον έκανε να αλλάξει γνώμη για

Το πρώτο ξενοδοχείο από αλάτι στην Αίγυπτο

Το πρώτο ξενοδοχείο από αλάτι στην Αίγυπτο


Οι τουρίστες που επισκέπτονται την Αίγυπτο, την προτιμούν για τις πυραμίδες και τον αρχαίο πολιτισμό της καθώς και τα παραθαλάσσια πολυτελή θέρετρα. Η κοιλάδα της Σίβα όμως, μια απομακρυσμένη όαση στα δυτικά της