Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η παλαιοπολιτική ηλιθιότητα έχει και επιπτώσεις



Μεγάλη ήττα εισέπραξε προχτές από τη Δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, όταν  αθωώθηκαν  τέσσερις υπαλλήλοι του Δήμου του(Τρεις εν ενεργεία και μία που έχει αποβιώσει). Και οι τρεις κατηγορούντο σε βαθμό κακουργήματος ότι με τις πράξεις τους μίκρυναν την περιουσία του Δήμου Πειραιά.
Μάλιστα λίγους μήνες μετά την

Ο πεντάχρονος «Μπάτμαν»



Χιλιάδες εθελοντές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα έναν 5χρονο Μπάτμαν που πάσχει από λευχαιμία να καταπολεμά το έγκλημα καθώς το Σαν Φρανσίσκο μετατράπηκε, για μία ημέρα, σε «Γκόθαμ Σίτι» για να εκπληρωθεί η ευχή του μικρού ασθενούς.

Ο «Σκοτεινός Ιππότης» Μάιλς Σκοτ σταμάτησε μια ληστεία τράπεζας που είχε σχεδιάσει ο εγκληματίας Γρίφος, καθυπόταξε τη νέμεσή του τον

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων.

Υπογράψτε το ψήφισμα για τους πλειστηριασμούς των υπερχρεωμένων Ελλήνων. Ο καθένας μας μετράει! secure.avaaz.org/el/petition/Ohi_stoys_pleistiriasmoys_akiniton_ton_yperhreomenon_Ellinon_3/?slrAigb

Καμία διαφορά μεταξύ Εθνοσοσιαλισμού και Σοσιαλισμού. 'Ανθρωποι των γραμμάτων, όπως ο Μπερναντ Σω, προέπρεπαν να θανατωθούν οι άνθρωποι που θεωρούνταν αντιπαραγωγικοί. Παρακαλώ δείτε το Ντοκιμαντέρ.