Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ ? ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ? ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ? ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ? ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ? ΠΟΙΟΥΣ?




'Eκτακτη είδηση: Ο απόδημος Ελληνισμός προτείνει ομαδικά τον υπουργό Γ. Στουρνάρι γιά βραβείο Νόμπελ


Εκτιμώντας την οξυδέρκεια, ικανότητα του οικονομικού επιτελείου της και το success story που βιώνει η κυβέρνηση, οι Ομογενείς άρχισαν ήδη να προτείνουν ομαδικά τον υπουργό Οικονομικών της συγκυβέρνησης Σαμαρά, τον κ. Γ. Στουρνάρι, γιά το βραβείο Νόμπελ Οικονομικών. 'Οσοι και όσες θέλουν να γράψουν στην Επιτροπή γιά τα βραβεία Νόμπελ, προτείνοντας τον υπουργό, οι πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της.
Θα ληφθεί σοβαρά υπόψη από την Επιτροπή, αν στο κείμενο αναφέρετε ότι ο υπουργός, εκτός από ''μνημονιακό λαμόγιο-εξολοθρευτής Ελλήνων'', είναι και μεγάλος μ@κ@κ@ς (αφού υπερφορολογεί την Ομογένεια), προσόν που διαθέτουν βασικά οι πολιτικοί, κυβερνώντες στην Ελλάδα.

Παράδεισος δεν υπάρχει, το είπε ο αντιπρόσωπος του κάτω κόσμου.



Ο κύριος Στουρνάρας  δήλωσε  όταν  ρωτήθηκε για   τους  πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας που πρόκειται να αρχίσουν εντός τους έτους: Το να μπω στη διαδικασία να αποδείξω ότι έχω δίκιο, θα σήμαινε ότι θα μπορούσα να έχω άδικο. Μπορεί η γνώμη μου να έχει αλλάξει, αλλά αυτό που δεν άλλαξε είναι ότι έχω δίκιο. Τι είναι χειρότερο: Κόλαση ή τίποτα;

Όπως δήλωσε ο ο Α.Σαμαράς "Όλα πήγαιναν καλά στις συνομιλίες μας και στις διαπραγματεύσεις μέχρι πριν λίγες ημέρες με την Gazprom. Τότε συνέβησαν πράγματα πέρα και έξω από εμάς και τις δυνατότητές μας και είχαμε το αποτέλεσμα το χθεσινό".



Αλλιώς μας τα ‘λεγες παπά, πριν σε χειροτονήσουν.
Χρειάζεται να είσαι σοφός για να χειριστείς ένα ψέμα. Ο χαζός καλύτερα να παραμένει ειλικρινής.

ἐπηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα;



  δ επε· λεγεών· τι δαιμόνια πολλ εσλθεν ες ατόν κατά Λουκάν η'