Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ


Το καθήκον είναι δικό μας, πρέπει να εφαρμόσουμε το Μνημόνιο και ότι έχουμε υπογράψει , πρέπει να μάθουν οι Γερμανοί πως εμείς τηρούμε το λόγο μας  ,  τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του Μνημονίου είναι του Θεού.Συμφωνεί και η Ντόρα .

Στη Δημοκρατία όλοι έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπούνται. Ακόμα και οι μαλάκες. Chris Patten, Βρετανός πολιτικός


Δηλώσεις Πάγκαλου.



Στην Ελβετία, πεντακόσια χρόνια δημοκρατίας και ειρήνης, και ποιο ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμά τους; Το ρολόι-κούκος, και όπως έχει πει ο  Montesquieu, (ξέρετε εγώ έχω σπουδάσει Γαλλία)  Η πολυτέλεια καταστρέφει τις δημοκρατίες. Η φτώχεια τις μοναρχίες. 

Ι. Ντάσκας,ο Κούρκουλος της δημοσιογραφίας.



Σήμερα στην εκπομπή του ξεσπάθωσε εναντίον όλων. Πρώτα τα έβαλε με τον Πρετεντέρη, με την Τρέμη, με την Στάη, με τον Τσίμα, με τον Καψή και στο τέλος τα έβαλε με τον Νικολάκη τον Χατζηνικολάου. (Για τον Τράγκα είπε πολύ λίγα, φαίνεται τα είπαν μαζί κι έκανε ράι). Τους ειρωνευόταν , τους κατηγορούσε , τους λοιδορούσε ,τους έριχνε ευθύνες για την τύχη και την πορεία της πατρίδος , υπονοούμενα , χτυπήματα κάτω από την μέση , παραλήρημα σκέτο. Στην συνέχεια άρχισε τις μπηχτές ότι στερείται μεγάλου χορηγού η εκπομπή του, για αυτό και χαρίζει......