Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ


Ο υπουργός Υγείας και ''τηλεοπτικός μαϊντανός'', Α. Λοβέρδος: «Ξεκινάνε έλεγχοι σε όλους τους οίκους ανoχής». Δεν διευκρίνησε αν θα γίνει έλεγχος και στο πιο γνωστό μπουρδέλο της Ελλάδας, αυτό της Βουλής. Να μην ξεχάσει φυσικά και την ''Ιπποκράτους'', όπου βρίσκεται ο μεγαλύτερος και από τους πλέον ιστορικούς οίκους ανοχής και μετά τον άλλον μεγάλο οίκο ανοχής, στη λεωφόρο Συγγρού.

Υπενθύμιση για τους αναγνώστες μας


ΣΕΙΣΜΟΙ
Σεισμός στην Σαντορίνη, και  πριν ωρών στην Σμύρνη 5,4 ΚΑΙ πριν λίγο στο Μέξικο που συγκλονισθεί 5,5.

Der Spiegel: «Η Αθήνα καλεί σε εκλογές. ''Θα αλλάξουν όλα'' υπόσχονται οι πολιτικοί, με πρώτους εκείνους που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού, στην ελεγχόμενη χρεοκοπία»


O Βουλευτής της ''Δημοκρατικής Αριστεράς'' Γρηγ. Ψαριανός (30 Απρ. '12): «Στο Κοινοβούλιο υπάρχουν 300 μαλάκες... Tο πολιτικό σύστημα

ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ ΕΙΠΕ?


Η επιτυχία είναι σαν να είσαι έγκυος: Όλοι σε συγχαίρουν, αλλά κανένας δεν ξέρει πραγματικά πόσες φορές χρειάστηκε να σε πηδήξουν.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?



Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911, Έλληνας συγγραφέας