Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ???? ΟΧΙ , ΜΠΑΧΟΥ, ΝΑΙΝ , ΝΟ .


Το δόγμα της τυφλής υπακοής και της αδιάκριτης υποταγής σε οποιαδήποτε ανθρώπινη εξουσία -είτε πολιτική είτε εκκλησιαστική- είναι το δόγμα του δεσποτισμού και δεν έχει θέση ανάμεσα σε δημοκράτες και χριστιανούς. Η υπακοή σε έναν άνθρωπο που η εξουσία του δεν φωτίζεται από τη νομιμότητα είναι ένας εφιάλτης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Μάθαμε την ομιλία που θα κάνει το βράδυ ο Πρωθυπουργός


Παρανοϊκός είναι εκείνος που αρχίζει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Και εγώ δεν είμαι διότι είμαι ένα είδος παρανοϊκού από την ανάποδη: Φαντάζομαι ότι όλοι οι άλλοι συνωμοτούν για να με κάνουν ευτυχισμένο. Η μόνη μου διαφορά με έναν τρελό είναι ότι εγώ δεν είμαι τρελός. Μην φωνάζετε. Η υστερία έχει νόημα μόνο αν υπάρχει ακροατήριο νοήμων. Η απόλυτη παράνοια είναι απόλυτη αντίληψη. Και στο τέλος τέλος σε έναν τρελό κόσμο μόνο οι τρελοί είναι λογικοί όπως έχει πει και ο Κουροσάβα. Οι ψυχίατροι χαρακτηρίζουν κάποιον νευρωτικό αν υποφέρει από τα προβλήματά του στη ζωή και ψυχωτικό αν κάνει άλλους ανθρώπους να υποφέρουν. Σταμάτησα να πολεμάω τους εσωτερικούς μου δαίμονες. Είμαστε στην ίδια πλευρά τώρα. Φυσικά και στέκω καλά στα μυαλά μου: όταν τα δέντρα αρχίζουν να μου μιλάνε, εγώ δεν απαντώ.

Αν αρτυθείς να είν’ αρνί, αν κλέψεις ναν’ χρυσάφι κι αν αγαπήσεις και καμιά, να τη ζηλεύει η γειτονιά.


Με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί αλληθωρίζεις!!!!


Πολιτική σκοπιμότητα. ΝΑΙ στη νέα δανειακή συμφωνία απο τον Α Σαμαρά,Ραγιάς και ο ομόσταυλος.Έχει έρθει η ώρα των βουλευτών των ελλήνων (οχι των εξωνημένων) .Πέρασε η εποχή των Αρχηγών,και αν δεν αντιδράσουν και αυτοί γρήγορα, οα τος ττημένοις ,αλί της οικουμένης.