Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΜΚΟ= απατεώνες



Τομάρια αλήτες ,έμποροι του πόνου ,ανθρωπόμορφα  κτήνη. Είδαμε  πρόξενο της Γαλλίας να πουλά βάρκες στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Τώρα βλέπουμε ακόμα χειρότερα.
Συνελήφθησαν επτά μέλη ΜΚΟ στη Λέσβο

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.



Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ πήγε στα γραφεία της Συγγρού να παραλάβει συνοδευόμενος από τον φίλο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Ν Γεωργιάδη. Ότι και να γράψουμε θα είναι λίγο για τον εν λόγο  Γεωργιάδη.
Δείτε μόνοι σας το βίντεο και τι λέει ώστε να ξέρετε τη μας περιμένει ....

Θα το κάψω το ρημάδι το διαβατήριο



Λόγω εξεταστικής και λόγω της επικείμενης επιστροφής μου στα πάτρια εδάφη άρχισα μετά από ένα υπέροχο τετράμηνο να διαβάζω ειδήσεις και να ακούω ελληνικό ραδιόφωνο. Μετά από δυο μέρες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι προτιμώ να κάψω όλα μου τα έγγραφα και να μετακομίσω στο Μαρόκο να ταΐζω καμήλες από το να γυρίσω στην Ελλάδα όπου η μάνα μου τρέχει στα δικαστήρια γιατί δεν έχει να πληρώσει την εφορία ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ήταν μέχρι το λαιμό στο σκάνδαλο της Siemens θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στην επόμενες εκλογές- Σε κάνα μήνα δηλαδή. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Αγαπητοί φιλελεύθεροι που πήγατε και ψηφίσατε σας συχτ-οικτίρω (για να μην εκφραστώ πιο