Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη




Άρθρο 1 - Οι άνθρωποι γεννιούνται καί παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Άρθρο 2 - Σκοπός κάθε πολιτικής ένωσης αποτελεί η διατήρηση των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στη βία.
Άρθρο 3- Το Έθνος είναι η αποκλειστική

Το ''ξεπούλημα'' της Κύπρου: Με δόλωμα την επιστροφή της Αμμοχώστου, η Τουρκία ''συνέταιρος'' στα ενεργειακά κοιτάσματα, συνέταιρος και στην... ΑΟΖ



Τα ''συμφώνησε'' ο Μπάϊντεν με Αναστασιάδη και Σαμαρά
Η ακράτητη πολυλογία του αντιπρόεδρου και Υπ.Εξ. στον ΟΗΕ ''πρόδωσε'' το σχέδιο και το επερχόμενο ''δημοψήφισμα'' (αλα Ανάν) στην Κύπρο, ΕΞΩ από ΟΗΕ... Νταβούτογλου ''καρφώνει'' Βενιζέλο: ''Τα είχαμε μιλήσει τον Ιούλιο, όταν ήρθε στην

Αναλυτικά τα περί επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ



Βαρυσήμαντη δήλωση - Αντ. Σαμαράς: ''Η κατάσταση στην Ελλάδα, συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην Αμερική την δεκαετία του 1930''
ή ''Greeks are living through the

ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ CODEX-ALIMENTARIOUS?????



Πρώτοι το είχαμε αναφέρει!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ:
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ
...ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ...!!!
Αποσπάσματα της FDA θα

ΠΡΟΣΟΧΗ - Αυστηρό διάταγμα Σαμαρά - ΠΡΟΣΟΧΗ



'Όποιος-όποια λέει δημόσια να βγει η Ελλάδα από ΝΑΤΟ, ΕΕ, ευρώ, θα φακελώνεται και θα χαρακτηρίζεται ''των άκρων''. Αν το επαναλάβει θα συλλαμβάνεται. Και αν τριτώσει το κακό, θα στέλνεται εξορία, με απόφαση του ''έκτακτου Σαμαροδικείου'' (Μπαλτάκου, Λαζαρίδη, Μουρούτη, Κρανιδιώτη) σε ξερονήσι έξω από την Καλαμάτα, αλα Μακρόνησο. Και όποιος-όποια λέει δημόσια, ότι οι συγκυβερνώντες κατάστρεψαν την πατρίδα και είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, θα τιμωρείται με ισόβια.

Ο Αντ. Σαμαράς μετάφερε την θεωρία των ''άκρων'' στις ΗΠΑ.Ενημέρωση Μπάϊντεν γιά το ελληνικό Success Story



Ο Αντ. Σαμαράς μετάφερε την θεωρία των ''άκρων'' στις ΗΠΑ
Με ομιλία του στο Peterson Institute for International Economics στην Ουάσιγκτον (1 Οκτ.'13), ο πρωθυπουργός μετάφερε το ''εμφυλιακό κλίμα'' που δημιουργεί και στις ΗΠΑ: «... Εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και το άλλο άκρο, ή "ακραία αντιπολίτευση" ("extreme opposition") που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση...».

Ενημέρωση Μπάϊντεν γιά το ελληνικό Success Story
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν, στη συνάντηση που είχε (2 Οκτ.'13) με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον γιά να μάθει, πως η καταχρεωμένη-εξαθλιωμένη Ελλάδα έχει success story και κρατά το Δημόσιο ανέπαφο, ενώ κλείνουν οι μικρομεσαίες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Το αντίθετο δηλαδή από τις ΗΠΑ, όπου, το Δημόσιο ''κατέβασε τα ρολά'', αλλά δεν έκλεισε καμία ιδιωτική επιχείρηση.