Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Στο κυνήγι των χρημάτων και του μεγαλύτερου κέρδους το αποτέλεσμα είναι ΠΕΙΝΑ


Συνέβη κι αυτό : Στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στο Μπαλί και στα γύρω απ' αυτό νησιά καλλιεργούσαν υψηλής ποιότητος ρύζι μέχρι και τις αρχές του 1970 . Τα ποια χωράφια θα φυτευθούν , ποια θα μείνουν σε αγρανάπαυση . πόσοι σπόροι θα χρησιμοποιηθούν σ' εκείνη την περιοχή ανά τετραγωνικό μέτρο και γενικά την όλη διαχείριση την είχαν για αιώνες οι μοναχοί του Ινδουιστικού μοναστηριού , του νησιού. Οι μεγάλες εταιρείες εξετόπισαν την παράδοση , δίνοντας λιπάσματα και φάρμακα στους γεωργούς και αποδεικνύοντας τους ότι μπορούσαν να έχουν πιο προσοδοφόρες παραγωγές χωρίς αγραναπαύσεις και να επιτυγχάνουν μεγάλες εισπράξεις απ' την πλούσια συγκομιδή ρυζιού. Τα σωστά αποτελέσματα όμως ανεφάνησαν εδώ και 5 χρόνια , όταν όλοι οι γεωργοί , ψάχνουν απεγνωσμένα παλαιούς εν ζωή μοναχούς , ώστε να αναβιώσουν την παραδοσιακή καλλιέργεια , διότι τα χωράφια τους από την χρήση των λιπασμάτων είναι αλκαλικά πλέον και έχουν τόσες πολλές ασθένειες και δεν φυτρώνει τίποτα . Η Βιομηχανική καλλιέργεια πολλές φορές είναι αντιστρόφως ανάλογη των πρόσκαιρων ωφελημάτων . Στις ΗΠΑ ήδη εδώ και χρόνια 2 με 3 χιλιάδες στρέμματα , βγαίνουν καθημερινά εκτός παραγωγής . Η ερημοποίηση άρχισε . ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ


Το πρωί του Σαββάτου ακούγοντας Real fm , την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μ. Νίφλη , είχαν στην τηλεφωνική γραμμή τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ , Ρομπόπουλο, ο οποίος είπε τα εξής σε ερωτήσεις για την σημερινή κατάσταση .
Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τίποτα , διότι εκτελεί διαταγές της ΤΡΟΪΚΑ . Σαν βουλευτής υποχρεούμαι να ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο , διότι δεν πρέπει να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα . Και σε ερώτηση του Μ. Νιφλή ότι πτωχεύουν οι Έλληνες , διότι δεν έχουν να πληρώσουν όχι εφορία , όχι αλληλεγγύη , αλλά ούτε λογαριασμούς , η απάντηση του ήταν δεν πρέπει να πτωχεύσει η χώρα . Τι να κάνουμε για τους Έλληνες . Έχετε εσείς καμία άλλη πρόταση , αν έχετε πέστε την . Έτσι έκλεισε ο κύριος Ρομπόπουλος .
Εγώ κύριε Ρομπόπουλε σαν Έλληνας πιστεύω ότι πρέπει να εξωστρακιστείτε και να σας αφαιρεθεί και η ιθαγένεια , διότι είναι ντροπή να αναπαραχθεί το είδος σας . Όχι αυγά και γιαούρτια , πίσσα και πούπουλα σας πρέπουν .