Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

'Εκτακτη είδηση: Ειδικοί της Φορολογικής Υπηρεσίας ΗΠΑ (IRS) μεταβαίνουν επειγόντως στην Αθήνα



Θέλουν να αντιγράψουν το σχέδιο καταπολέμησης φοροδιαφυγής με ''μυστικούς πράκτορες'' (τουρίστες, νοικοκυρές, ξέκωλλα στα μπαρ, στις τηλε-οθόνες, στην Βουλή κ.ά.). Παράλληλα θα ζητήσουν να μάθουν λεπτομέρειες του μεγάλου σχέδιου καταπολέμησης της διαφθοράς και της..

ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΕΥΤΗ, αποτυχημένε ''αρχιεπίσκοπε Αμερικής Δημήτριε'';;;



ΣΕΛΜΑ... ρατσισμός, ανθρώπινα Δικαιώματα, τότε και τώρα: Ο θρησκευτικός ηγέτης και ο θρησκευτικός ηγετίσκος της ''πλάκας''
Στην ιστορική φωτογραφία (αριστερά) ο αρχιεπίσκοπος, θρησκευτικός ηγέτης Ιάκωβος, με τoν Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην μεγαλειώδη πορεία. Δεξιά, ο αποτυχημένος θρησκευτικός ηγετίσκος της ''πλάκας'', τοποτηρητής στις ΗΠΑ των οικονομικών συμφερόντων του πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Με αφορμή την τελετή, 7 Μαρτίου 2015 (Σέλμα), με την παρουσία του πρόεδρου Ομπάμα, γιά τα 50 χρόνια από την ημέρα που η Πολιτοφυλακή Αλαμπάμα χτύπησε τους..

ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΚΥΛΙΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ....ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ. Φωτιά να σας κάψει ,πέτρα στην πέτρα να μη μείνει σκουλήκια .Περίπου αυτά είπε στο γεύμα που είχαν προχθές.


Ραγιάδες, αμαρτωλοί, σιγομουρμουράτε και γογγύζετε γιατί δεν βάλανε φόρο στην εκκλησία. Σας ρωτώ ρε ολιγόψυχοι, αμαρτωλοί, όταν ερχόσαστε στην εκκλησία ακούτε τον λόγο του θεού η τσάμπα μιλάμε και ψέλνουμε? Δεν ακούτε που λέμε ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΣ ΨΥΧΑΣ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟ ΚΟΣΜΟ . Αυτό δεν κάνουμε? Πρέπει να ψέξω ιδιαιτέρως τους Κρητικούς που φωνάζουν ποιο πολύ, να μην ξεχνούν και τι είχε πει ο Απόστολος Παύλος για αυτούς ειδικά : Κρήτες αεί ψεύσται, κακά θηρία, γαστέρες αργαί.μτφρ: Οι Κρήτες είναι πάντα ψεύτες, είναι άγρια θηρία και λαίμαργοι. Ακούστε χριστιανοί και βάλτε..

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ευχαριστώ το χρωμόσωμα XX που με κάνει γυναίκα.... Η σημερινή μέρα δεν είναι η μέρα που γιορτάζουμε την γυναικότητα μας. Το 80% των αναλφάβητων στον κόσμο είναι γυναίκες. 1 στις 3 γυναίκες θα πέσει θύμα κακοποίησης. Οι εργαζομενες γυναίκες πληρώνονται 2/3 του μισθού των αντρών συναδέλφων τους. Οι γυναίκες αποτελούν το 20% των εκπροσώπων στα κοινοβούλια ανα τον κόσμο. Τι ακριβώς γιορτάζουμε; Γιατί στο ραδιόφωνο άκουσα ότι το θέμα που ενδιαφέρει πιο πολύ τις γυναίκες είναι το πιο σεξυ σημείο του σώματος μας. Μήπως να έρθουμε σε επαφή με την πραγματικότητα; Για τα στατιστικά εδώ.

Εσωτερική συνεργάτης. 

Τρεις καθηγητές - χάθηκε η πατρίδα!Drei Professoren - Vaterland verloren! Μπίσμαρκ



«Τρεις καθηγητές, χάθηκε η πατρίδα» έλεγε ο Μπίσμαρκ, θέλοντας να δείξει  πόσο τραγικά απέχει  η θεωρία από την πράξη. Ο δικός μας, ο Μποδοσάκης , συνήθιζε να λέει, πως δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής οικονομικών για να καταστρέψεις μια οικονομία. Αν είσαι, όμως, αυτό βοηθάει πολύ!
Ασάφεια είναι η αοριστία η ανακρίβεια ο καθηγητής Γ. Βαρουφάκης έδωσε νέο νόημα στην ασάφεια προσθέτοντας τη λέξη δημιουργική. Δηλαδή η...