Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ένας έξυπνος τρόπος για να τρώτε τζάμπα!


Τα λέγαμε από πέρσι! Διάβαστε τις ξανά.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ



Τελειώνουν σύντομα οι εργασίες στο Κολοσσαίο. Οι πρώτοι μονομάχοι θα μπουν με την αρχή του νέου έτους για να κυλιστούν στο αίμα και στην άμμο. Στα πρακτικά θέματα πρώτα. Οι πρώτες ομάδες μου θα αγωνιστούν θα είναι οι Έλληνες, οι Ιταλοί, οι Ισπανοί και οι Πορτογάλλοι. Υπήρξε μία διαφωνία για το ποιος θα έμπαινε πρώτος στο στάδιο όμως μετά

Άνευ ψεύδους ουδεμία υπόθεσις ευοδούται.


''Τελειωμένη'' θεωρούν στις ΗΠΑ την συγκυβέρνηση Αντ. Σαμαρά



Εκτιμούν ότι θα γίνουν πάλι εκλογές στα μέσα 2013 στην Ελλάδα, εξαιτίας της μεγάλης λαϊκής δυσαρέσκειας, που οφείλεται βασικά στα εξοντωτικά μέτρα και στα πολλαπλά ψέμματα, ανακολουθίες, πρωθυπουργού και συγκυβερνώντων, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει την λαϊκή αποδοχή και -ειδικά- την αξιοπιστία τους.

Και τον Εθνικό Ύμνο να τους βάλω να παίξουν αυτοί τσιφτετέλι θα βαρούν.



Ευχαριστώ τον Θεόν ότι δεν με έκαμε παλιάνθρωπον, αλλά τον μέμφομαι ότι με έβαλε να ζω με παλιανθρώπους. Ανδρέας Λασκαράτος ( 1811-1901 , Σατιρικός συγγραφέας)

Καίτοι αγράμματη, η γραία μ’ εδίδαξεν ότι εις την ελληνικήν γλώσσαν, άλλως νοούμεν, άλλως ομιλούμεν και άλλως γράφομεν. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης


Είμαστε η χώρα των αξιοποιημένων αναξιοτήτων .


Οι παλιάνθρωποι ενώνονται σαν τις σάπιες σταφίδες


Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου.
Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης