Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΙΑΣΕΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.



Ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος είπε ότι το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό."Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις

Το Γέτι τελικά δεν είναι άνθρωπος, αλλά αρκούδα! Η άχρηστη έρευνα της εβδομάδας



Επιστήμονας που αφιέρωσε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην αναζήτηση της αλήθειας πίσω από το Γέτι ανακάλυψε πως το περίεργο αυτό πλάσμα είναι μια μεγάλη, τριχωτή  αρκούδα.

Ο λόγος για τον καθηγητή γενετικής Μπράιαν Σάικς του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που μαζί με την ερευνητική του ομάδα, έκανε τη σχετική δημοσίευση στο

Το 18ωρο «μαρτύριο» του Σαρκοζί- Ηθικό ακμαίο Νικολά! Της φυλακής τα σίδερα είναι για του λεβέντες!

Το 18ωρο «μαρτύριο» του Σαρκοζί


Δεκαοκτώ ώρες διήρκεσε το μαρτύριο του Νικολά Σαρκοζί καθώς, μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία των γαλλικών αστυνομικών αρχών στην πόλη Ναντέρ, τα ξημερώματα της Τετάρτης, μεταφέρθηκε σε δικαστήριο όπου εκεί άκουσε από τα τα χείλη των δικαστών τα κακά μαντάτα: ότι δηλαδή ξεκινάει σε βάρος του δικαστική έρευνα καθώς κρίθηκε

Ομπάμα, ο «χειρότερος πρόεδρος της σύγχρονης εποχής», σύμφωνα με δημοσκόπηση



Δύο χρόνια μετά την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα χαρακτηρίζεται πλέον από τους Αμερικανούς πολίτες ως ο χειρότερος πρόεδρος της σύγχρονης εποχής καθώς στην πλειονότητά τους οι ψηφοφόροι δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς του σε όλα τα θέματα, από την οικονομία μέχρι την εξωτερική πολιτική. Δύο

Κατασχέθηκαν 20 εκατ. λαθραία τσιγάρα στον Πειραιά

φωτογραφία αρχείου


Μεγάλες ποσότητες καπνικών σε δύο εμπορευματοκιβώτια, προερχόμενα από τη Μαλαισία, με δηλωθέν εμπόρευμα στα φορτωτικά έγγραφα, «ξύλινα ντουλάπια» εντόπισαν και κατάσχεσαν χθες στο λιμάνι του Πειραιά, οι υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, σε συνεργασία με το Ε΄ Τελωνείο Πειραιά.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στον

Ιερουσαλήμ: Οργή για το φόνο έφηβου Παλαιστινίου

Οδομαχίες στην Ανατολική Ιερουσαλήμ


Συγκρούσεις μεταξύ της ισραηλινής αστυνομίας και Παλαιστινίων ξέσπασαν στην ανατολική Ιερουσαλήμ την Τετάρτη προκαλώντας τον τραυματισμό τουλάχιστον 30 διαδηλωτών, ώρες αφότου εντοπίστηκε νεκρός με εγκαύματα, σε δάσος, ο παλαιστίνιος έφηβος που είχε απαχθεί τη νύχτα. Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μ. Αμπάς καταλόγισε στον Ισραήλ την ευθύνη για την απαγωγή και το φόνο του 17χρονου, σε

Ο καβγάς για το στασίδι στην εκκλησία τον έστειλε στη φυλακή

Ο καβγάς για το στασίδι στην εκκλησία τον έστειλε στη φυλακή


Ένα μήνα στη φυλακή θα περάσει 52χρονος από τη Γιούτα των ΗΠΑ, ο οποίος τον περασμένο Ιούνιο γρονθοκόπησε και στη συνέχεια χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν άλλο άνδρα επειδή δεν τον άφησε να καθίσει στη θέση που ήθελε κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής.

Ο Γουάνι Ντόντζ καταδικάστηκε την

Σχεδόν έκαψε διαμέρισμα στην προσπάθειά της να εξουδετερώσει αράχνη

Σχεδόν έκαψε διαμέρισμα στην προσπάθειά της να εξουδετερώσει αράχνη


Μια εξαιρετικά κακή ιδέα είχε μια γυναίκα από το Κάνσας στην προσπάθειά της να ξεφορτωθεί, όπως η ίδια δήλωσε, μια αράχνη από το σπίτι της. Πήρε έναν αναπτήρα και έβαλε φωτιά σε πετσέτες, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα κάψει την αράχνη.

Δεν έγινε γνωστό αν η αράχνη κάηκε, αλλά το

Ληστής έβαλε τα κλάματα επειδή δεν πέτυχε το σχέδιό του

Ληστής έβαλε τα κλάματα επειδή δεν πέτυχε το σχέδιό του


Την πιο... ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ένας ληστής στις ΗΠΑ, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε ότι το σχέδιό του δεν πήγαινε τόσο καλά όσα θα ήθελε.

Το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο της Τζόρτζια, όπου οι κάμερες ασφαλείας «συνέλαβαν» τον

Ντροπή! Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η μεγάλη τραγωδός Άννα Συνοδινού - Δεν έχει να πληρώσει ούτε τα έξοδα νοσηλείας της

Ηθοποιός και Βουλευτής δεν είναι ασφαλισμένη; Δηλαδή τι πρέπει να της κάνουμε; Τόσοι άνθρωποι που δυστυχώς δεν έχουν παίξει στην Επίδαυρο και πεθαίνουν ανασφάλιστοι και χωρίς φάρμακα είναι χείριστοι της κ. Συνοδινού. Ντροπή σε όσους βλέπουν το δράμα της χώρας αυτής και την κατάσταση της μόνο στην κατάσταση της κ. Συνοδινού. 

Η Αννα Συνοδινού νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Σωτηρία χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον
- Δυο δικοί της άνθρωποι μόνο στο πλευρό της 
- Ηχηρή η απουσία της Πολιτείας αλλά και του κόμματος του οποίου υπήρξε βουλευτής και υπουργός
- Εστω και

Ο λιχούδης σκύλος έκρυβε στο στομάχι του τη βέρα

Ο λιχούδης σκύλος έκρυβε στο στομάχι του τη βέρα


Βρήκε τη χαμένη βέρα του γάμου της μετά από πέντε χρόνια
Μια γυναίκα από το Γουισκόνσιν, η Lois Matykowski, πίστευε πως έχει χάσει τη βέρα του γάμου της για πάντα μέχρι που την ξαναβρήκε με ένα αρκετά περίεργο τρόπο.

Η εγγονή της λιαζόταν στην αυλή όταν ο

Συμβόλαιο 30.000$ για πασαρέλα έκλεισε ο «γόης» κατάδικος

Συμβόλαιο 30.000$ για πασαρέλα έκλεισε ο «γόης» κατάδικος


Δεν θα το περίμενε ότι η φωτογραφία της σύλληψής του θα προκαλούσε παροξυσμό, θα σάρωνε τα κλικ στο Facebook και στο τέλος θα του έβγαινε σε... καλό. Ο Τζέρεμι Μικς η φωτογραφία του οποίου έγινε viral τον περασμένο Ιούνιο έκλεισε συμβόλαιο 30.000 δολαρίων για συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, ως μοντέλο.
Οπως αναφέρει το TMZ, υπέγραψε τη

Σαρώνει ο Εμπολα - Εκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Σαρώνει ο Εμπολα - Εκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας


Οι υπουργοί υγείας 11 αφρικανικών κρατών συναντώνται στην Ακρα της Γκάνας καθώς η διεθνής κοινότητα προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο την φονική και επιδεινούμενη επιδημία του φονικού ιού.
Ο ιός μπορεί να σκοτώνει μέχρι και 9 στους 10 που προσβάλει και δεν υπάρχει εμβόλιο που να τον