Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ


ΈΝΑ ΠΛΟΊΟ ΜΕ ΣΗΜΑΊΑ ΕΥΚΑΙΡΊΑΣ ΚΟΣΤΊΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΉ 5000$-10000$
ΈΝΑ ΠΛΟΊΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΚΟΣΤΊΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΉ
150000$-200000$
Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΌ ΠΟΥ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΙΈΛΥΣΕ ΤΟ ΥΕΝ ΣΕ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΤΗΣ ΠΤΏΧΕΥΣΗΣ ΠΡΟ ΘΥΡΏΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΣΗΜΑΊΕΣ ΣΤΑ ΠΛΟΊΑ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ.
ΔΙΏΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΤΟΥΣ .
ΘΑ ΧΑΘΟΎΝ ΑΠΌ ΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΕΙ ΝΑΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΎΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΎΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌ

Τα προβλήματα τα ξέρουμε....λύσεις υπάρχουν?Υπάρχουν!!!!


Ακούγοντας τον Α Σαμαρά στην ΔΕΘ να λέει κάνουμε εισαγωγές ντομάτας από Ιορδανία και όλα είναι εισαγόμενα θέλω να του πω ότι όλες οι Κυβερνήσεις ακριβώς αυτό επεδίωκαν και συνεχίζουν!!Εάν θέλετε οι Έλληνες αγρότες να είναι ανταγωνιστικοί
Πρέπει να ξαναλειτουργήσει το κράτος και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ως την ποιότητα των λιπασμάτων, των φαρμάκων, των υβριδικών σπόρων κλπ.Τώρα είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δώσετε.Σήμερα ρίχνουν λίπασμα και είναι τζίφος,φάρμακα που είναι σκόνες ακίνδυνες ούτε τα κουνούπια δεν σκοτώνουν ,μας πούλησαν θερμοκήπια οι ευρωπαίοι ελλειπή και κακότεχνα,το μόνον που έχουμε είναι καλούς επιστήμονες, κακοπληρωμένους και θυμωμένους...Ήμουν στο γραφείο του κρατικού γεοπόνου την δεκαετία του 1990 και έρχεται ένας γεωργός με φύλλα μαιντανού και άνιθου να ρωτήσει και ο γεωπόνος δεν του δίνει καμία λύση και όταν έφυγε με το κεφάλι κατεβασμένο και σκασμένος ο άνθρωπος ρώτησα και του λεω γιατί ρε δεν του είπες? Και μου απαντά: Εγώ παίρνω 150.000χιλ. δρχ, για 150,000χιλ δρχ. δουλεύω.ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΔΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

Είπε και άλλα ο Τσώρτσιλ


Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.

Δεν πρέπει να γυρνάς την πλάτη σου σε έναν επαπειλούμενο κίνδυνο και να προσπαθείς να ξεφύγεις απ’ αυτόν. Αν το κάνεις, θα διπλασιάσεις τον κίνδυνο. Αλλά αν τον αντιμετωπίσεις εγκαίρως, θα τον μειώσεις στο μισό. Ποτέ μην τρέχεις να γλιτώσεις από κάτι. Ποτέ!