Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Πως ονομάζονται οι πολιτικοί μας που επέτρεψαν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην χώρα μας?


Δέκα πέντε αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στον συρμό στα Άνω Πατήσια λήστεψαν και έδειραν τριάντα επιβάτες και στην συνέχεια αποβιβαστήκαν σαν Κύριοι. Δεν συνελήφθη κανένας, η αστυνομία ερευνά.

Ιδού τα έργα σας. Κύριε Πάκη. Ιδού τα έργα σας Στρατηγέ άνεμε

Ιδού τα έργα σας κύριε Βούγια κύριε Παπουτσή κύριε Τσίπρα

Ιδού τα έργα σας κύριοι βουλευταί.

Τα καταφέρατε ο νηστικός, τρώει τον πεινασμένο.

Ο καθένας να πάει στην Πατρίδα του και μην ομιλείτε για ρατσισμό. Εσείς έχετε μίσος για τους Έλληνες.

Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;;;;

Οι ποινές όταν κλέβεις στην Ελλάδα.

For the new goverment we need TRADITION

Έγινε και αυτό. Κλοπή ιερού αντικειμένου για την μνήμη των Ελλήνων.



Στον Πειραιά μεταξύ των δύο εκκλησιών Αγίας Τριάδας και Αγίου Σπυρίδωνος υπάρχει ο Τινάνειος κήπος, χώρος πρασίνου και αναψυχής κάποτε αλλά και μνήμης. Μία λαμαρίνα αρκετά μεγάλη καρφωμένη σε ένα δέντρο θυμίζει την κατοχή των Γερμανών, το μεγάλο σαμποτάζ ,τον άδικο βομβαρδισμό με συνέπεια την δολοφονία χιλιάδων. Εκλάπη!!!Από ερωτήσεις στο νυχτερινό αναψυκτήριο που έχει καταλάβει το χώρο, πληροφορηθήκαμε ότι εκλάπη και βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα .Παρότι έχει περάσει αρκετό μεγάλο διάστημα δεν έχει γίνει αποκατάσταση θα μάθουμε από επίσημα χείλη τι πραγματικά έχει συμβεί? Ποιος έκλεψε η έβγαλε τη λαμαρίνα και γιατί? Θα ξαναμπεί η το απαγορεύει η Μέρκελ?

Δήμαρχος Πειραιώς.

Χαρισματικός και πρωτοπόρος. Το έργο του στην πόλη είναι μεγάλο, άνθρωπος μορφωμένος και βαθύς γνώστης της Ρωμαϊκής Ιστορίας και αυτό είναι εμφανέστατο Άρτον και Θεάματα το σύνθημα του. Τον Σεπτέμβριο είχαμε την γιορτή του σπάρου, μεγάλο αντάμωμα όλων των Αλβανών της ευρύτερης περιοχής ,των πακιστανών των Μπακλαντέζων και όλων των μεταναστών, τους έβλεπες και χαιρόσουν, διότι είχαν έρθει όλοι ,δεν χωρούσε και δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας ,στην συνέχεια για να μην υπάρχουν παραπονεμένοι έκανε και την Αμφικτιονία στην πλατεία Κοραή φοβερά πράγματα ωραία .Ως προς το λιανικό εμπόριο έχει κάνει τα πάντα για να αναβαθμιστεί παντού μα παντού, από τις εισόδους στην πόλη μέχρι και στο Πασαλιμάνι, την Β Μεραρχίας, υπάρχουν μικροπωλητές από λουλούδια μέχρι οτιδήποτε μπορεί να σηκώσει ένας άνθρωπος. Έχει δε βγάλει τα περισσότερα παγκάκια από τις πλατείες Εκκλησίες για να μην μπορούν να ξεκουραστούν γέροι και μικρά παιδιά που είναι και τζαμπατζήδες για να πηγαίνουν σε καφετέριες και μπαρ , να υπάρχει κίνηση .Έχει συμβάλει ώστε να προσκληθούν επενδυτές και το μεγάλο κεφάλαιο .Οι λαϊκές καταλαμβάνουν περιορισμένο χώρο, επί των ημερών του έχουν επεκταθεί τόσο που η λαϊκή της Πηγάδας εκτίνετε από εκεί και συμπεριλαμβάνει την Καλλίπολη και το Χατζηκυριάκειο .Οραματιστής ο δήμαρχος. Όλοι δε στο Δημοτικό συμβούλιο εξαίρουν το έργο του και αλληλοσυγχαίρονται μεταξύ τους ήρεμα σαν να είναι σε εξωραϊστικό σύλλογο. Εύγε!!!


ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!! ΟΧΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.


Δεν μπορώ και δεν θέλω να κόψω και να ράψω τη συνείδησή μου για να ταιριάζει στη φετινή μόδα. Η συνείδηση, όπως και η σκωληκοειδής απόφυση, δεν χρησιμεύει σε τίποτα, μόνο για να αρρωσταίνει τον άνθρωπο.

Θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση και το νέο μνημόνιο. Ξέχασε τι έλεγε μέχρι και προ ημερών.


Ανάξιος οποίος δεν μπορεί μες στον σεισμό τον χαλασμό κάστρο την γνώμη του να στήσει.