Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αεροναυπηγός της NASA ο κατηγορούμενος για το φόνο της συντρόφου του

peripoliko


Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον   52χρονο από τη Ζαχάρω που κατηγορείται για τη δολοφονία της 48χρονης Ιρλανδής συντρόφου του στους Αμπελόκηπους.

Όπως αποκάλυψε ο 89χρονος πατέρας του απόστρατου στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που ζει στη Ζαχάρω, ανεβαίνοντας χρόνια τώρα τον δικό του γολγοθά, ο 52χρονος γιος του ήταν

Ντροπή- Χάθηκε έναι παιδί, γιατί η φτωχή μητέρα του δεν είχε χρήματα να αγοράσει τα ακριβά φάρμακα, που χρειαζόταν!!!!!!!!!



Η Αναστασία Σταροκόλτσεβα δεν θα κηδευτεί. Πέθανε την Τρίτη, την ώρα των σχολικών εκδηλώσεων, επειδή η μητέρα της, Κοσμάν Ολένα Νικολάου, δεν είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει τα ακριβά φάρμακα για την αντιεπιληπτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθεί το κορίτσι. Η τραγωδία διπλή. Τώρα η μητέρα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τα έξοδα της κηδείας της 12άχρονης κόρης της.
Σοκ και οργή. 
Η θλίψη μεγαλύτερη. Μια ζωή

Το πραγματικό σενάριο του Χάρυ Πόττερ


89χρονος βετεράνος το έσκασε από γηροκομείο Για να βρεθεί με τους συμπολεμιστές του στη Νορμανδία!

Untitled-6


Βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αψηφώντας την απαγόρευση του οίκου ευγηρίας, όπου διαμένει τους τελευταίους μήνες, να μεταβεί στη Γαλλία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την 70η επέτειο από την Απόβαση στη Νορμανδία, επιστράτευσε όλο το θάρρος και την αποφασιστικότητά του και το… έσκασε καταφέρνοντας τελικά

Κόλλησε στο αεροδρόμιο γιατί ο γιος του ζωγράφισε το διαβατήριο!



Ποτέ μην δίνεις στο παιδί του επίσημα έγγραφα και κυρίως μαζί με μπογιές! Αυτό το δίδαγμα βγαινει από την ταλαιπωρία ενός ταξιδιώτη που κόλλησε στο αεροδρόμιο της Νότιας Κορέας και δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αφού ο

31χρονη ζει σαν ερημήτισσα στο δάσος!

Η Claire Dunn ήταν δημοσιογράφος και συγγραφέας όταν αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω της στην πόλη και να ζήσει για 1 ολόκληρο χρόνο σαν ερημήτισσα στα αυστραλιανά δάση. Χωρίς να πάρει μαζί της τίποτα που να της θυμίζει πολιτισμό κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας γάτες, νυχτερίδες και φίδια, έφτιαξε το δικό της καταφύγιο με κλαδιά και φύλλα και άναψε τη φωτιά της με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, τρίβοντας πέτρες ή ξύλα και προσπαθώντας να παράγει έστω μια σπίθα.
perierga.gr - Εγκατέλειψε τα πάντα και ζει σαν ερημήτισσα στο δάσος!
«Η δυσκολία ήταν μεγάλη στην αρχή αλλά μετά από έναν μήνα είχα μάθει τα βασικά για την επιβίωσή μου. Ήξερα τι θα φάω, πώς θα το μαγειρέψω αλλά και πού θα το βρω. Δυσκολεύτηκα με

Οι όρκοι αγάπης επιστρέφονται, οι προκαταβολές για διακοπές όχι

Οι όρκοι αγάπης επιστρέφονται, οι προκαταβολές για διακοπές όχι


Χωρίζεις λίγο πριν τις διακοπές, έχοντας ήδη πληρώσει εισιτήρια και ξενοδοχεία; Κι ενώ εσύ ετοιμάζεσαι να τα ακυρώσεις όλα, μεγάλος αριθμός Γάλλων, Γερμανών, Βρετανών, Ισπανών και Ιταλών πηγαίνουν κανονικά διακοπές με τους πρώην τους για να μη χάσουν το ταξίδι τους.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το ινστιτούτο OnePoll για λογαριασμό του ταξιδιωτικού

Κίνα: Ο σωσίας του προέδρου που φτιάχνει κρεατόπιτες

Κίνα: Ο σωσίας του προέδρου που φτιάχνει κρεατόπιτες


Ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το μικρό κατάστημα του Σάο Τζιανούα, ενός Κινέζου που φτιάχνει και πουλάει κρεατόπιτες και που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζιπίνγκ.

Ο σωσίας του προέδρου έχει ανοίξει ένα μικρό μαγαζί κοντά στο πανεπιστήμιο στην πόλη Τσανγκσά, όπου

Το πρώτο tweet της CIA

Το πρώτο tweet της CIA


Στη 1:49 το μεσημέρι της Παρασκευής (τοπική ώρα) η CIA ανήρτησε το πρώτο μήνημά της στο Twitter από τον λογαριασμό με το απλό όνομα @CIA.
Με.. χαρακτηριστική μυστικότητα ανέφερε: «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να αρνηθούμε ότι