Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Το αύριο των Ελλήνων σε εικόνες ..Οχι των προσφύγων








Έχει πει και αλλά εκτός περί ποντίων.


Διαπλοκή ,Ναρκωτικά, Δικαστικοί κλπ


Αιμίλιος Κοτσώνης,  εφέτης Γιάννης Τζιμπλάκης.
Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργός Κατερίνα Θάνου για τον εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη λόγω των τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε με το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακού και κατηγορούμενου για

Στην Αλβανία οι φοιτητές ξέρουν να διεκδικούν.




Αλβανία: Φοιτητές επιτέθηκαν με αυγά στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού [βίντεο]

Εδώ οι Έλληνες φοιτητές πάνε στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ να κρεμάσουν πανό και βγάζουν ανακοινώσεις για τους πρόσφυγες

Αλβανοί φοιτητές έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νόμο για το εκπαιδευτικό σύστημα, που θεωρούν ότι δίνει προτεραιότητα στα ιδιωτικά σε σχέση με τα κρατικά πανεπιστήμια. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προσήχθησαν...



για ανάκριση οκτώ φοιτητές για το επεισόδιο που συνέβη στο πανεπιστήμιο των Τιράνων.



Οι φοιτητές έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο Αλβανός πρωθυπουργός, τη Δευτέρα, την ώρα που αποχωρούσε από το πανεπιστημιακό συγκρότημα, όπου είχε σύσκεψη στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών με εκπροσώπους μικρών επιχειρήσεων.



Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι σπουδαστές είναι δυσαρεστημένοι με το νόμο που υιοθετήθηκε πριν από δύο μήνες, επειδή προβλέπει αύξηση των χαμηλών διδάκτρων σε κρατικά πανεπιστήμια και δίνει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια τη δυνατότητα μερικής χρηματοδότησής τους από χρήματα που καταβάλλουν φορολογούμενοι.



Το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα, σύμφωνα με την ενημερωτική πύλη στο διαδίκτυο Albeu.com, ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι φοιτητές.




Πυθία και Τσίπρας.!!!!


O Τσίπρας θέλει να θέσει ψηφοφορία στη Βουλή για ψήφο ανοχής και δεν ξέρει τι να κάνει, ξέρει ότι οι αριστεροί του τον αμφισβητούν, η αντιπολίτευση λέει ότι τον στηρίζει αλλά δεν είναι και σίγουρος κι έτσι σηκώνεται και πάει στο μαντείο των Δελφών.


Ρωτά λοιπόν την Πυθία τι να κάνει..,,



Η Πυθία σκέφτεται και τελικά του λέει: