Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΙΛΚΕΡ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ...Ντονμές=γυρισμένος


Όταν διαβάζω ειδήσεις, όπως η παρακάτω, αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι κινείται και τα ερωτήματα των τούρκων θα αφυπνίσουν και τους Έλληνες π.χ γιατί η βουλή μας προ ετών δεν επέτρεψε την υπουργοποίηση φίλου και συνεργάτη πρωθυπουργού. Έχουμε εμείς γυρισμένους στον κυβερνητικό μηχανισμό μας;

Ο στρατηγός Ιλκέρ Μπασμπούγ, που ανέλαβε στις 30 Αυγούστου ως νέος Αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι Ντονμές και Σαμπαταϊστής, όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του, στρατηγός Γιασάρ Μπουγιουκανίτ!.. Ντονμέδες ονομάζονται οι εξισλαμισμένοι Εβραίοι, οπαδοί του Εβραίου «Μεσσία» Σαμπετάϊ Σεβή, που αναγκάστηκαν να εξισλαμιστούν τον 17ο Αιώνα, αλλά κράτησαν αλώβητη την Ιουδαϊκή τους πίστη. Ως γνωστόν, Ντονμές ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ, του οποίου ο πατέρας Αλί Ριζά ήτο πασίγνωστος Σαμπαταϊστής. Οι «λάιτ» ισλαμιστές οπαδοί του Ερντογάν διαμαρτύρονται ότι ο διορισμός του στρατηγού Μπασμπούγ στην θέση του Α/ΓΕΕΘΑ, αποδεικνύει οριστικά ότι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι φέουδο των Ντονμέδων. Προσφάτως στην Τουρκία κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αναφέρονται όλοι οι Ντονμέδες και στις σελίδες του αναφέρει ότι η σύζυγος του Ερντογάν είναι κι αυτή γυρισμένη.

ΥΓ. Το 1922 μας χρησιμοποίησαν και η Ελλάδα απώλεσε πολλά, αλλά η Τουρκία απώλεσε σε εδάφη πολλά περισσότερα, π. χ τα εδάφη του ΙΡΑΚ. Υπάρχουν σώφρονες και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Πριν τον πόλεμο έρχεται η πείνα κι αυτή έχει εγκατασταθεί ήδη στην Ελλάδα και οδεύει προς την Κύπρο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ο κίνδυνος στο παρελθόν ήταν μήπως οι άνθρωποι γίνουν δούλοι. Ο κίνδυνος στο μέλλον θα είναι μήπως οι άνθρωποι γίνουν ρομπότ.


Από το απότατο παρελθόν έως και το πρόσφατο, οι Έλληνες πολεμούσαν για την ελευθερία τους με την κάρτα του πολίτη, τον νόμο περί μεταμοσχεύσεων που ετοιμάζουν, τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών, τις φορολογικές επαναλαμβανόμενες αλλαγές, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την ελλειπή παιδεία,την παραπληροφόρηση γενικώς των ειδησιογραφικών πρακτορείων, την προπαγάνδα των ΜΜΕ, την σιωπή των Ακαδημαικών, την μετατροπή της Αφρικής σε ένα απέραντο στρατόπεδο λοιμοκτονίας, την αθρόα μεταφορά μεταναστών στην χώρα μας και γενικά στην Ευρώπη,μήπως ο φόβος μας για την ελευθερία, λέω μήπως, πρέπει να είναι να μην γίνουμε εν αγνοία μας ρομπότ;