Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Δύο λίτρα αμόλυβδη με γεύση πίτσα πεπερόνι.



Τα τελευταία χρόνια οι επιστήμονες παρατηρούν ότι ολόκληρα σμήνη μελισσών εξαφανίζονται με αποτέλεσμα να μην γίνεται η απαραίτητη επικονίαση και η πανίδα να ατονεί. Είδη φυτών εξαφανίζονται ενώ ακόμα....

Ο Σαμαράς στον Πάπα- Τεξανικά και Εβραιοκαθολικά κεφάλαια



Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας στο πλαίσιο της επισκέψεως στην Ιταλία του παρεβρέθει σε διάσκεψη όπου μίλησε ο Πάπας Βενέδικτος. Ελπίζουμε να πήρε και την ευχή του. Στον κόσμο τα δύο μεγάλα κεφάλαια που κυριαρχούν και διαμορφώνουν πολιτικές και σύνορα είναι το τεξανικό κεφάλαιο και το εβραιοκαθολικό. Τα αποτελέσματα της σύμπνοιας ή των διαφωνιών τους τα έχουμε δει και τα έχουν βιώσει αρκετά δυστυχισμένα κράτη στον πλανήτη. Μία δήλωση με περιεχόμενο του Προέδρου Ομπάμα, την διαβάσαμε και την ακούσαμε προ καιρού από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κρατήστε την Ελλάδα μέχρι της Αμερικάνικες Εκλογές. Είναι φανερό λοιπόν, μιας και σίγουρα δεν ανήκουμε στο τεξανικό κεφάλαιο, ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού μας σηματοδοτεί και άλλες εξελίξεις για τον τόπο μας και το ποιος έχει την υπηρεσιακή ευθύνη στην περιοχή μας. Δυστυχώς για εμάς ο Πάπας έβαλε το χέρι του, τώρα για να σωθεί η Ελλάδα πρέπει να το βάλει και ο Θεός.

Συγκρότημα Χατζηνικολάου-Real



Είχα κάνει τέσσερις αναρτήσεις κατά το παρελθόν αρκετά επικριτικές, σε μία δε, τελείωνα με τη φράση:<< η βελόνα θα μείνει σταθερά στους 97,8 γιατί πιστεύω ότι όσο μπορεί είναι καθαρός.>> (www.aoristies.gr/2011/02/real-fm-978.html). Έτσι και σήμερα στην εφημερίδα του παρουσιάζει ένα θέμα που οι κατηγορούμενοι αντιδρούν και φωνάζουν όπως φώναζε και ο Άκης: <<Είμαστε αθώοι, θα καταθέσουμε μηνύσεις, και, και, και….>> Εύγε στον κ. Χατζηνικολάου και στους συνεργάτες του για την τόλμη τους και το θάρρος τους (όχι βέβαια στο συνέταιρο του. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσει τέκνα)

American Jewish Committee βοηθάνε!!!!



Η είδηση: O κ. Δημήτρης ''κόσιερ'' Αβραμόπουλος, κρατώντας τις...ισορροπίες όπως και στο Σικάγο, ήταν ο κύριος ομιλητής σε ειδική συνάντηση που διοργάνωσε η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή Βοστώνης (American Jewish Committee), παρουσία του Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιου.